טרפל שוקולד לבן עם דבש ושברי אגוז

 

מצרכים
300 גרם שוקולד לבן, תמצית דבש,
שליש כוס שמנת מתוקה (80 מ”ל)
70 גרם שברי אגוז.

אופן הכנה
1. מניחים שוקולד בקערה בינונית.

2. שופכים את השמנת לסיר קטן בעל תחתית כבדה, בוחשים על אש נמוכה עד שהשמנת רותחת ומסירים מהאש.

3. יוצקים את השמנת החמה מעל השוקולד ובעזרת כף בוחשים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה. (במידה ולא כל השוקולד נמס ניתן לחמם את התערובת במיקרוגל מספר שניות בחום בינוני ושוב לבחוש עד שמתקבלת תערובת חלקה).

4. מטפטפים לתערובת כ- 4 טיפות של תמצית דבש ובוחשים היטב.

5. מקררים את התערובת במקרר ובוחשים מידי פעם. כשהתערובת מוצקה דייה לעיבוד מגלגלים כפיות גדושות מהתערובת לכדורים.

6. מניחים את שברי האגוז בקערה בינונית, מגלגלים כל טרפל בשברי האגוז עד שהוא מצופה בשכבה נדיבה.

7.ניתן לאחסן את הטרפלים במקרר במיכל אטום עד שבועיים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה