אגסי בוסק חלוד בשלולית שוקולד וקצפת

יובל בר-נר "איש האגסים" מציג מתכון של קינוח עם אגסים אמריקאים המוקדש לבעלי רמת סוכר גבוהה ולשומרים על דיאטה

מניחים את האגסים המבושלים על צלחת הגשה. יוצקים עליהם את הגנאש החם ומקשטים בקצפת ובוטנים מלוחים
מניחים את האגסים המבושלים על צלחת הגשה. יוצקים עליהם את הגנאש החם ומקשטים בקצפת ובוטנים מלוחים

חומרים ל-2 מנות

2 אגסי אנג'ו קלופים מבושלים קצרות

6 כפות ממתיק מלאכותי "כמו סוכר"

מים

50 גרם שוקולד מריר ללא סוכר

1 מיכל שמנת מתוקה

30 גר' בוטנים מטוגנים מלוחים קצוצים גס

אופן ההכנה

מבשלים את האגסים במים ממותקים בתחליף סוכר למשך כ-10 דקות.

מרתיחים במיקרו מחצית מיכל השמנת, וממיסים בו שוקולד ללא סוכר לקבלת גנאש.

מקציפים את יתרת השמנת עם מעט תחליף סוכר.

הגשה

מניחים את האגסים המבושלים על צלחת הגשה.

יוצקים עליהם את הגנאש החם.

מקשטים בקצפת ובוטנים מלוחים.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה