אגסי בוסק חלוד בשלולית שוקולד וקצפת

מניחים את האגסים המבושלים על צלחת הגשה. יוצקים עליהם את הגנאש החם ומקשטים בקצפת ובוטנים מלוחים
יובל בר-נר "איש האגסים" מציג מתכון של קינוח עם אגסים אמריקאים המוקדש לבעלי רמת סוכר גבוהה ולשומרים על דיאטה

חומרים ל-2 מנות

2 אגסי אנג'ו קלופים מבושלים קצרות

6 כפות ממתיק מלאכותי "כמו סוכר"

מים

50 גרם שוקולד מריר ללא סוכר

1 מיכל שמנת מתוקה

30 גר' בוטנים מטוגנים מלוחים קצוצים גס

אופן ההכנה

מבשלים את האגסים במים ממותקים בתחליף סוכר למשך כ-10 דקות.

מרתיחים במיקרו מחצית מיכל השמנת, וממיסים בו שוקולד ללא סוכר לקבלת גנאש.

מקציפים את יתרת השמנת עם מעט תחליף סוכר.

הגשה

מניחים את האגסים המבושלים על צלחת הגשה.

יוצקים עליהם את הגנאש החם.

מקשטים בקצפת ובוטנים מלוחים.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר