יולי- דצמבר 2017: שף מישלן Bert Meewis יכין את התפריטים לנוסעי מחלקת העסקים של בריסל איירליינס

בריסל איירליינס מפעילה 14 טיסות בשבוע (שתי טיסות יומיות) בקו תל אביב-בריסל-תל אביב, עם טיסות המשך נוחות לאירופה, ארה"ב, קנדה, אפריקה והודו

שף מיוויס הינו השף התשיעי בעל כוכבי מישלן שיוצר את התפריטים עבור חברת התעופה
שף מיוויס הינו השף התשיעי בעל כוכבי מישלן שיוצר את התפריטים עבור חברת התעופה

נוסעים שיטוסו במחלקת העסקים של חברת בריסל איירליינס לאפריקה, ארה"ב, קנדה או הודו עד סוף 2017, ייהנו מארוחות פרי יצירתו של השף עטור כוכבי מישלן ברט מיוויס (Bert Meewis) ממסעדת סלאגמולן  (Slagmolen), בעלת שני כוכבי מישלן. התפריט יתחלף מדי חודש עד דצמבר השנה, כשבנוסף מציעה החברה בירות בלגיות כמו אלה מתוצרת מבשלת קורנאליסן בעיר לימבורג, ושוקולד בלגי משובח.

מנה של סלמון מעושן עם צלפים ודג קוד ברוטב יין לבן
מנה של סלמון מעושן עם צלפים ודג קוד ברוטב יין לבן

שף מיוויס הינו השף התשיעי בעל כוכבי מישלן שיוצר את התפריטים עבור חברת התעופה, שרוצה להציג את המטבח טוב ביותר של בלגיה לעולם. ביחד עם רעייתו קארלין ליברכט (Karlijn Libbrecht) הם מגישים מנות מטבח קלאסיות עם טוויסט מודרני. יצירותיו הקולינריות מתבססות על עונתיות.

"שיתוף הפעולה עם בריסל איירליינס היווה עבורי אתגר מלהיב", אמר השף מיוויס. "בישול עבור חברת תעופה שונה לחלוטין מהבישול אצלנו במטבח"
"שיתוף הפעולה עם בריסל איירליינס היווה עבורי אתגר מלהיב", אמר השף מיוויס. "בישול עבור חברת תעופה שונה לחלוטין מהבישול אצלנו במטבח"

לתפריט הראשון שלו עבור בריסל איירליינס יהיו טעמי קיץ, והוא יכלול, בין השאר, מנה של סלמון מעושן עם צלפים ודג קוד ברוטב יין לבן. "שיתוף הפעולה עם בריסל איירליינס היווה עבורי אתגר מלהיב. הכנת המתכונים לא הייתה קלה, מאחר ובישול עבור חברת תעופה שונה לחלוטין מהבישול אצלנו במטבח, אבל זה הפך לחוויה מרתקת ומקצועית עבורנו." אמר שף ברט מיוויס.

גם שוקולד בלגי משובח מככב בתפריט
גם שוקולד בלגי משובח מככב בתפריט

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה