יום טעימות מבוססות כמהין ופורצ'יני ב"מזרח ומערב"

אם חשבתם שפטריות הכמהין הן מוצר ייחודי השמור לשפים מומחים בלבד, תשמחו לגלות שהן מתאימות גם לתיבול המאכלים הבסיסיים ביותר

קוראי אכול ושאטו מוזמנים לגלות את המסתורין שמאחורי פטריות הכמהין.
ביום שישי 9 במרץ 2007 יתקיימו בין השעות 14:00-11:00 בחנות "מזרח ומערב" בתל-אביב טעימות של מוצרים חדשים המבוססים על פטריות כמהין ופורצ'יני.

יום הטעימות פתוח לקהל הרחב. תוכלו לנשנש טוסטים בחמאת כמהין, פסטה בתיבול שמן זית עם פטריות כמהין לבנות, פסטה עם מחית פטריות פורצ'יני וכמהין וכן קרפצ'יו כמהין שחור.

אם חשבתם שפטריות הכמהין הן מוצר ייחודי השמור לשפים מומחים בלבד, תשמחו לגלות שהן מתאימות גם לתיבול המאכלים הבסיסיים ביותר.
תוכלו לטעום, לרענן את ארון התבלינים, להעשיר את התבשילים ולעורר את החושים עם סדרת מוצרי הפטריות החדשים:
רוטב טרטופו עם כמהין שחור, קרפצ'יו כמהין שחור, מחית פטריות פורצ'יני וכמהין לבן, שמן זית עם פטריות כמהין לבנות ושמן חמניות עם פטריות פורצ'יני.

המוצרים מיובאים על ידי חברת "ריסטרטו", ומעתה ניתן להשיגם בחנויות "מזרח ומערב".


מזרח ומערב
הכרמל 17, תל-אביב
טל. 03-5167925

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר