fbpx

יוסי בן אודיס קנה את מסעדת צ'ויה ויציין בה את הסילבסטר בארוחה מיוחדת

לאחר שנה של עבודה מאומצת בטרקלין – ביסטרו בשר ויין בת"א, רכש לאחרונה יוסי בן אודיס, סומלייה מים ויין המקצוען, את מסעדת צ'ויה האסיאתית ברח' יגאל אלון. את הסילבסטר יציין בן אודיס בארוחה מיוחדת
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

לאחר שנה של עבודה מאומצת בטרקלין – ביסטרו בשר ויין בת"א, רכש לאחרונה יוסי בן אודיס, סומלייה מים ויין המקצוען, את מסעדת צ'ויה האסיאתית ברח' יגאל אלון.
את הסילבסטר יציין בן אודיס בארוחה מיוחדת:

מנה ראשונה לבחירה:
אגרול צמחוני
אגרול במילוי נבטים, גזר וכרוב
דאק אגרול
אגרול במילוי ברווז פריך וירקות. מוגש ברוטב חריף מתוק
סלט קלמרי מטוגן
תערובת חסות עם בטטה פריכה וירקות שורש
גיוזה עוף
6 כיסונים במילוי עוף וירקות, בליווי רוטב צ'ילי .

מנה עיקרית לבחירה:
קומבינצית סושי ליחיד – 2 ניגירי סלמון, 8 מאקי סלמון ואבוקדו ו-4 יח' ספיישל רול סלמון, סלמון סקין, אבוקדו, מלפפון ומיונז חריף.
קומבינציה סושי זוגית (40 יחידות) – ספיישל אפרודיזיאק רול, ספיישל ספייסי טונה, מאקי סלמון ובצל ירוק, מאקי טמאגו וגזר, מאקי סלומון ואבוקדו.
קריספי דאק (מנה זוגית) – ברווז שלם פריך מתובל בסגנון אסייתי ברוטב הוייסין וצ'ילי חריף. מוגש עם מנדרין פנקייק ובתוספת בצל ירוק ומלפפון.
נודלס פירות ים – נודלס עם שרימפס, קלמרי, ירקות, בטטה פריכה ובצל ירוק.
מושו בקר עם מנדרין פנקייק פרוסות בקר בציפוי טמפורה וירקות, מוגש עם רוטב הוייסין ורוטב צ'ילי חריף
דג טמפורה, מוגש עם נודלס ותערובת ירקות מוקפצים, בצל ירוק ולימון.

קינוח לבחירה.
הארוחה כוללת כוס יין נתזים צרפתי או כוס יין אדום.
הארוחה במחיר 195 ₪ לסועד.


צ'ויה
רח' קרמניצקי 2 א' תל-אביב
טל. 03-5626665
[email protected]

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה