יוקו אונו משתתפת בשבוע הגורמה

מסעדת יוקו אונו, היפנית הכשרה ממתחם הבורסה ברמת גן, משתתפת בשבוע הגורמה, שבוע המסעדות של ישראל, המתקיים זו השנה הרביעית ברציפות, בין התאריכים 26.2-4.3.06

מסעדת יוקו אונו, היפנית הכשרה ממתחם הבורסה ברמת גן, משתתפת בשבוע הגורמה, שבוע המסעדות של ישראל, המתקיים זו השנה הרביעית ברציפות, בין התאריכים 26.2-4.3.06.

במסגרת כך מציעה יוקו אונו ארוחה מלאה במחיר של 89 ₪ לסועד הכוללת (מנה אחת לבחירה מכל קטגוריה):

ראשונות:
ספרינג רול – נייר אורז במילוי ירקות מוקפצים ברוטב סויה.
מרק מיסו – מרק יפני צח עם קוביות טופו, אצות וואקמה ובצל ירוק.
ירקות בטמפורה – סלסלת ירקות בציפוי טמפורה קריספי, מוגש עם רוטב צ'ילי עדין.

עיקריות:
סושי יוקו – 4 יח' קטרפילר סלמון, 4 יח' מיוחד, 8 יח' מאקי קטן, 2 יח' אינסייד אאוט סלמון סקיין.
טונה טטאקי – מדליוני טונה צרובה על מצע סלט אטריות אורז ופטריות שיטאקי, ברוטב טריאקי.
פילה סלמון פריך – בציפוי שומשום לבן ושחור על מצע פירה קטיפתי ועלי מנגולד ברוטב סאקי סויה.

אחרונות:
סורבה בטעמים
פרפה חלב קוקוס


יוקואונו יפנית וסושי בר
ז'בוטינסקי 1, בניין מכבי, רמת גן
טל. 03-7524666



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר