סניף עזריאלי בתל אביב של רשת "יטבתה בעיר" עבר לאחרונה שיפוץ, במסגרתו הוסב החלל הגדול שהרכיב את המסעדה, למתחמים קטנים הנפרדים זה מזה.
אורי וולס, מנכ"ל הרשת, אומר כי המראה החדש של הסניף מעניק למקום אווירה יוקרתית ושקטה יותר למבקרים. החלוקה לנישות מאפשרת קיום אירועים בגדלים שונים, מ- 40 עד 400 איש.
יטבתה בעיר עזריאלי יקבל בסוף החודש תעודת "כשר למהדרין". ויהפוך למסעדה היחידה בכל מתחם עזריאלי בעלת הכשר למהדרין.
רשת יטבתה בעיר הוקמה בשנת 1987, בשיתוף עסקי של יזמים ושל קיבוץ יטבתה .
הרשת מציעה תפריט המבוסס על מוצרי החלב האיכותיים של מחלבת יטבתה, וכן על מוצרי השדה והדגה של הקיבוץ.
רשת יטבתה בעיר מפעילה שבע מסעדות ברחבי הארץ.