יינות בוטיק מדרום אפריקה לפסח ברשת טיב טעם

יוסי יאיר, היינן הראשי של רשת "טיב טעם", ממליץ על יינות בוטיק לקראת חג הפסח. היינות הינם מיקב סימונסוולי שנמצא באזור קייפטאון (סטלנבוש הר השולחן) שבדרום אפריקה. היקב נקרא ע"ש סימונס ואן דר סטל אשר ייסד אותו במאה ה-17

יוסי יאיר, היינן הראשי של רשת "טיב טעם", ממליץ על יינות בוטיק לקראת חג הפסח. היינות הינם מיקב סימונסוולי שנמצא באזור קייפטאון (סטלנבוש הר השולחן) שבדרום אפריקה. היקב נקרא ע"ש סימונס ואן דר סטל אשר ייסד אותו במאה ה-17.

קברנה סוביניון הרקולס פארגון, בציר 2009
מופק מענבים שגדלים בכרמים באזור סטלנבוש. הכרמים נחשבים למובחרים של היקב, הבציר ידני והענבים נסחטו בסחיטה ראשונה. לאחר תסיסתו, היין עבר לחביות עץ אלון צרפתיות למשך 18 חודשים, ולאחר מכן היה במנוחה למשך 8 חודשים.
היין בעל גוף מלא וטעמי פירות יער שחורים, מעט טבק, ארומטי, טאנינים רכים ובעל צבע בורדו מלא.
מחיר קטלוגי: 89.99 ₪
מחיר מבצע לפסח: 57.99 ₪

סוביניון בלאן הרקולס פארגון, בציר 2012
הענבים ליין זה נבצרו מהכרמים המובחרים של היקב בגובה של מעל 400 מ'. הבציר ידני והענבים נסחטו בסחיטה ראשונה.
היין בעל חמיצות מאוזנת, פירותיות, עם בוקה נרחב מאוד. בפה מורגשים טעמים של פירות טרופיים והוא מאוד ארומטי.
מחיר קטלוגי: 89.99 ₪
מחיר מבצע לפסח: 57.99 ₪

ניתן לקנות בכל חנויות רשת טיב טעם ברחבי הארץ.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר