ינואר אלזסי ב-פורלין

בסופי השבוע של ינואר, הביסטרו הצרפתי "פורלין", מזמין אתכם לערוך ביקור קולינארי בחבל אלזס, כזה שמעלה זכרונות של קתדרלות, סמטאות ציוריות ויינות שנמזגים היישר מהבית לכוס. שף אמיר מרקוביץ מכין תבשילים אלזסיים, שהכי טעימים בחורף לצד בירה צוננת

בסופי השבוע של ינואר, הביסטרו הצרפתי "פורלין", מזמין אתכם לערוך ביקור קולינארי בחבל אלזס, כזה שמעלה זכרונות של קתדרלות, סמטאות ציוריות ויינות שנמזגים היישר מהבית לכוס. שף אמיר מרקוביץ מכין תבשילים אלזסיים, שהכי טעימים בחורף לצד בירה צוננת.

החל מיום שישי, ה-5 בינואר ועד סוף חודש ינואר, יוגשו בפורלין תבשיל שוקרוט חורפי מענג וקיש לורן מסורתי לצד כוס בירה צוננת, בכל שישי בצהריים ובכל יום שבת במחיר של 88 שקל לסועד.

פורלין, ביסטרו צרפתי קלאסי בניצוחו של אמיר מרקוביץ (לשעבר לה בוקינסט, הביסטרו של גיא סבואה בפריז), מציע מטבח צרפתי עם נגיעות ים תיכוניות, תוך שימוש במבחר עשיר של דגים, פירות ים ובשרים משובחים. בפורלין חדר פרטי אינטימי לאירועים מיוחדים לבודדים ולחברות. בשעות הצהרים (12:00- 17:00) מגישים בפורלין ארוחות עסקיות ב – 52 ש"ח.

פורלין
פרישמן 10 תל אביב
שעות פעילות: א'- שבת 12:00 – לקוח אחרון
עסקיות א'-ו': 12:00-17:00
טלפון – 03-5222664

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר