יקבי רמת הגולן ומגזין סיגאר בשיתוף פעולה

במסגרתו ישולבו יינות יקבי רמת הגולן בפאנלים של טעימות הסיגרים שעורך מגזין סיגאר

יקבי רמת הגולן ומגזין סיגאר הודיעו על שיתוף פעולה אסטרטגי, במסגרתו ישולבו גם יינות יקבי רמת הגולן בפאנלים של טעימות הסיגרים שעורך 'סיגאר' מדי גיליון.

פאנל הטעימות של מגזין סיגאר מתכנס לקראת ההופעה של כל גיליון, כאשר זו השנה השביעית לקיומו. מעתה מלווים יינות יקבי רמת הגולן את הפאנל.

בפאנל הנוכחי, שהתקיים במסעדת 'פנגיאה' שבהרצליה ב- 1.1.06 בניצוחו של השף רועי סופר, טעמו האורחים המשתתפים סיגארים בויטולה קורונה ללא חבקים ויינות של יקבי רמת הגולן, בהדרכתה של דבי שהם, מדריכת יין של יקבי רמת הגולן: ירדן בלנק דה בלנק התוסס לפתיחה, ירדן ויונייה למנה הראשונה, ירדן פינו נואר למנה העיקרית וירדן הייטסווין לקינוח.

הטועמים היו האלוף במיל. יום טוב סמיה, עמוס רגב- עורך בחדשות 10, אורן זילברשץ – מנכ"ל סולגוד תקשורת , איש הרדיו אמנון פאר, תמי לנצוט ליבוביץ- גברת 'סיביליטי', ואחרים.





כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר