fbpx

יקבי רמת הגולן ומגזין סיגאר בשיתוף פעולה

במסגרתו ישולבו יינות יקבי רמת הגולן בפאנלים של טעימות הסיגרים שעורך מגזין סיגאר
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

יקבי רמת הגולן ומגזין סיגאר הודיעו על שיתוף פעולה אסטרטגי, במסגרתו ישולבו גם יינות יקבי רמת הגולן בפאנלים של טעימות הסיגרים שעורך 'סיגאר' מדי גיליון.

פאנל הטעימות של מגזין סיגאר מתכנס לקראת ההופעה של כל גיליון, כאשר זו השנה השביעית לקיומו. מעתה מלווים יינות יקבי רמת הגולן את הפאנל.

בפאנל הנוכחי, שהתקיים במסעדת 'פנגיאה' שבהרצליה ב- 1.1.06 בניצוחו של השף רועי סופר, טעמו האורחים המשתתפים סיגארים בויטולה קורונה ללא חבקים ויינות של יקבי רמת הגולן, בהדרכתה של דבי שהם, מדריכת יין של יקבי רמת הגולן: ירדן בלנק דה בלנק התוסס לפתיחה, ירדן ויונייה למנה הראשונה, ירדן פינו נואר למנה העיקרית וירדן הייטסווין לקינוח.

הטועמים היו האלוף במיל. יום טוב סמיה, עמוס רגב- עורך בחדשות 10, אורן זילברשץ – מנכ"ל סולגוד תקשורת , איש הרדיו אמנון פאר, תמי לנצוט ליבוביץ- גברת 'סיביליטי', ואחרים.





Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה