יקב ברבדו-כרמי יוסף מתכונן לראש השנה עם טעימה חגיגית

הייננים בן עמי ברבדו ועודד שוסיוב יסבירו כיצד מעריכים פוטנציאל עתידי של יין בשלבי הייצור הראשוניים (בעת התסיסה ובתחילת תהליך ההתיישנות), כאשר ההרצאה תכלול טעימות יין במהלך התסיסה

יקב ברבדו-כרמי יוסף מתכונן לראש השנה עם טעימה חגיגית, שתתקיים ביום שישי 3 בספטמבר, בין השעות 11:00-14:00. בטעימה תשולב טעימה מיוחדת של יין בעת התסיסה.

הייננים בן עמי ברבדו ועודד שוסיוב יסבירו כיצד מעריכים פוטנציאל עתידי של יין בשלבי הייצור הראשוניים (בעת התסיסה ובתחילת תהליך ההתיישנות), כאשר ההרצאה תכלול טעימות יין במהלך התסיסה.

כמו כ ניתן יהיה לרכוש מארזים של בקבוקי BRAVDO במחירים מיוחדים לכבוד החגים.

ועוד משהו מעניין ביקב: ביום שני, 20.9, בשעה 20:00, יתקיים מפגש במסגרת "חכמים גם בלילה", בשיתוף עם מכון ויצמן. נושא ההרצאה – "חוש הריח", נבחר בהתאמה למפגש ביקב והקשר בין חוש הריח ועולם היין. המרצים הם מדענים ממכון ויצמן.
הכניסה ללא תשלום אך נדרשת הרשמה מראש, מאחר שיש מקום ל-40 איש.

אתר היקב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר