יקב ברבדו כרמי יוסף חוגג שבועות קצת אחרת

הגפנים בפריחה מלאה, ריח הסמדר משתלב עם המראה המרהיב של השריגים הירוקים העוטפים את הסוכה של יקב כרמי יוסף ברבדו, ואין כמו טעימת יין טוב בתמונה פסטורלית שכזו.
אך הפעם מזמינים אנשי היקב למפגש קצת שונה:

ביום חמישי, (ערב שבועות), 28.5, יתארח ביקב יגיל יצחקוב, "השף מכרמי יוסף". יגיל הוא מחבר הספרים "נראה אותך גבר במטבח" ו"קולינר", והוא יציג את ספריו ויקדיש אותם במחיר מיוחד לחברי המועדון של היקב.

כמו כן יציע יגיל למכירה "נישנושי שבועות", כמו למשל בלינצ'ס עם גבינה וצימוקים, ועלי גפן במלית אורז ושמיר (דולמה) עם רוטב אשל, שום ושמיר – מאכל חג שבועות בקרב יוצאי עדת ה"נאש-דידן".
ביקב מבטיחים לנסות לשכנע את יצחקוב הכין את הסושי המפורסם שלו – אמנם אין קשר לשבועות, אבל מי יגיד לא לסושי איכותי?!

קוראי אכול ושאטו מוזמנים להכנס לאתר www.chefyagil.co.il, לעיין במגוון המטעמים מעשה ידיו, ולהזמין מראש פשטידת פסטה וגבינות שתחכה ביקב ביום האירוע.

ווד יתארח בצל סוכת יקב כרמי יוסף ברבדו, איש שמן הזית ד"ר עידו פינקס, בעל בית בד מכרמי יוסף. עידו יספר על המיוחד בבית הבד שלו ועל תהליך הפקת מגוון השמנים (ניתן יהיה לרכוש במקום את השמנים במחירים מיוחדים).

בן עמי ברבדו ועודדי שוסיוב ישמחו לפגוש את האורחים, לטעום עמם יין, ולדון בנושאים היין והיקב. עידו ויגיל יצטרפו לשיחה, ויעשירו אותה מנקודת מבטם.

ביקב מזמינים לביקור וטעימות כל יום שישי, ובמיוחד ביום חמישי, 28.5, ערב שבועות, בין השעות 11:00 ל 14:00.
כדאי לתאם את ביקורכם: הדר, טל. 050-2207022






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה