יקב הרי הגליל יקיים סדנת יין וטעימות במלון פסטורל

הסדנה תיערך במסגרת סוף שבוע מוסיקלי-קולינרי שיתקיים בין התאריכים 18-20 ביוני

לאור הביקוש הרב בהרחבת הידע האישי בתרבות היין, תתקיים סדנת יין מקצועית על ידי מדריכי היין מיקב הרי גליל, זאת במסגרת סוף שבוע מוזיקלי-קולינרי במלון פסטורל בכפר בלום שיוקדש לקצב הוואלס.

במהלך הסדנה ידובר על המתרחש בתעשיית היין בארץ ובחו"ל, האדמה, הכרמים והגפנים, כיצד טועמים: הפעלת החושים השונים, איזה יין הולך עם איזו מנה, סוד הכלים השלובים: אדום ולבן, חמוץ ומתוק, יבש וחצי יבש, פירותי ומפולפל, כיצד לקנות יין, איך לדבר עליו, ועוד.

ארוחות הערב בסוף השבוע, תהינה בסימן טעמי המטבח הווינאי. שף המלון, אילן שליידר יציג תפריט עם מנות מהקלאסיקה הוינאית: שניצל עגל וינאי, גולאש עגל עם שפצלה, פילה עוף בציפוי וינאי, כתף עגל חלב ברוטב חזרת ועירית, נקניקיות ווינר במעטפת חזה בקר מעושן וחרדל וגם שטרודל וינאי ועוגת הזאכר הוינאית הידועה בכל העולם. את ארוחות הערב ילוו יינות מיקבי הרי גליל.

על הייעוץ המוסיקלי בסופי השבוע בפסטורל אחראי יוסי שיפמן, שיציע בסוף השבוע לאורחי המלון קונצרט חגיגי עם הסימפונט רעננה בקונצרט, שיבצע וואלסים מהאופרות הגדולות, רביעיית כלי מיתר בליווי רקדנים ירחפו בקצב הוואלס ועוד.

לראשונה יעמיד מלון פסטורל, שירות חדש לאורחיו: הסעות הלוך ושוב מת"א לכפר בלום בעלות של 80 ₪ לאדם, לכיוון.

מחיר: 2,900 ₪ לזוג- ל- 2 לילות על בסיס חצי פנסיון כולל את כל המופעים.

מלון פסטורל כפר בלום, טל. 04-6836611 www.kfarblum-hotel.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר