יקב יתיר בחר באילת לחנוכת יינותיו החדשים

יקב יתיר ציין את חגיגות הבוזו'לה בצורה מקורית – היקב חנך את יינותיו החדשים בעיר זאת – וישווקם בבתי המלון, מסעדות היוקרה וחנויות היין המתמחות, ע"י נועם פלדמן מנהל הסניף באילת.

לציון המאורע נערך אירוע בביסטרו ג'וזפין של השף הצעיר והמבטיח דורי גוז ובבעלותו של אילן שקורי.
במסגרת האירוע נטעמו יינות יקב יתיר ולוו בהסברים מקצועיים של אתי אדרי, מנהלת מחלקת התיירות ביקב יתיר.
היינות שהוגשו לליווי האירוע:

יתיר סוביניון בלאן 2005
יין לבן יבש שהופק מענבי סוביניון בלאן (100%) שנבצרו בסוף יולי בכרמים הסמוכים לתל ערד. היין זכה לציונים גבוהים במבחני טעימה ע"י בכירי מבקרי היין של ישראל.

יתיר 2003
יין זה משלב את זני הבורדו הקלאסיים (קברנה סוביניון ומרלו) עם נגיעה מהעולם החדש (שיראז) – 56% קברנה סוביניון, 33% מרלו, 11% שיראז.
היין זכה במדליית זהב בתחרות אשכול הזהב 2006 ובמדליית כסף בתחרות טרה וינו 2006.

יתיר 2001
יין המשלב באופן קלאסי את זן הקברנה סוביניון (60%) עם זן המרלו (40%). היין זכה לתשבחות בטעימות בארה"ב ומדליית זהב בתחרות TerraVino 2006 והוגש כיין מתיישן.

יעקב בן דור, מנכ"ל יקב יתיר, אומר: "יתיר הינו יקב דרומי השוכן למרגלות תל-ערד. כרמי היקב פזורים ביער יתיר.
היקב רואה חשיבות רבה בקידום נושא התיירות באיזור הדרום. אנו שמחים לחנוך את יינות יקב יתיר בעיר אילת – עיר התיירות המרכזית של ישראל. זוהי הדרך של יקב יתיר לחגוג את חגיגות הבוז'ולה".






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה