יקב כרמל ושף מאיר אדוני מציעים חוויה משולבת של אוכל יין וצילום

כשנכנסים היום למסעדה, בית קפה, וכמובן במטבח הביתי, קודם כל שולפים את הסמארטפון, ועוד לפני הביס הראשון מצלמים ומשתפים ברשתות החברתיות

כשנכנסים היום למסעדה, בית קפה, וכמובן במטבח הביתי, קודם כל שולפים את הסמארטפון, ועוד לפני הביס הראשון מצלמים ומשתפים ברשתות החברתיות.
יקב כרמל מאמץ את טרנד צילומי האוכל, ומקיים פרויקט מיוחד שזכה לכותרת FOODOGRAPHY" – הדרך לתמונה המושלמת", המשלב חווית קולינריה יין וצילום.

בפרויקט לוקחים חלק שף מאיר אדוני, צלם האוכל דן פרץ, ועדי נסני – מעצבת כלים ואמנית, ובמסגרתו יתקיימו ארוחות מיוחדות במסעדת כתית.

מי שיגיע לאחת מארוחות אלה (או יותר) ייהנה מארוחת טעימות וירטואוזית בליווי יינות איכותSingle vineyards של יקב כרמל, וסדנת צילום של דן פרץ, בה הוא ידריך את המשתתפים איך לצלם את המנות של מאיר אדוני ואת היינות של יקבי כרמל באמצעות הסמארטפון, תוך מתן כלים ליישום היבטים שונים בצילום, כגון צבעוניות, תאורה, זוויות צילום, וזאת בדרך ללייקים רבים ככל האפשר.

חווית FOODOGRAPHY תתקיים בתאריכים 20/3 , 24/4 ו- 19/6 במסעדת כתית. מספר המקומות מוגבל.

פרטים והרשמה או באתר מסעדת כתית.

כתית, רח' נחלת בנימין 57, תל אביב. 03-5107001

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר