יקב תבור לארוחת שבועות: רוזה תבור אדמה קברנה פרנק חרסית הזוכה בזהב באשכול הזהב

יקב תבור מציע לארוחת חג השבועות את יין רוזה מסידרת תבור אדמה – בציר 2007.

יין זה הינו תוצאה של בציר חמישי מכרם ענבי קברנה פרנק הנמצא על מדרון חרסיתי מערבי סמוך לכפר תבור. דילול מוקפד וחקלאות ידנית מאופקת שהביאו ליבולים נמוכים ואיכותיים של הכרם.
באמצע אוגוסט 2007 נבצר הכרם לפנות בוקר, והענבים הגיעו ליקב זמן קצר לאחר מכן.
בשלב הראשון הוכנסו הענבים לממעך הענבים, התירוש שנוצר הושרה על קליפותיו במשך 12 שעות עד לקבלת גוון רוזה. לאחר מכן הופרד הנוזל החופשי מהקליפות ועבר תסיסה עם שמרי סוביניון בלאן בטמפרטורה של 13 מעלות במשך 3 שבועות.

הרוזה יתאים לארוחת הגבינות הפשטידות והקישים של חג השבועות.

מחיר: 39 שקלים לבקבוק של 500 מ"ל.








היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה