ירקות קלויים בגריל

רוטברוטב עגבניות צ'ילי – קנור שלושת רבעי כוסשמן זית חצי כוסחומץ בלסמי או חומץ הדרים שליש כוסמים 1 כוסלערבב את כל המרכיבים עד לקבלת רוטב אחידחומריםחציל בינוני 1 יחידה, חתוך לפרוסות בעובי חצי ס"מזוקיני 1 יחידה חתוך לפרוסותפלפל אדום 1 יחידה חתוך לרבעיםפלפל צהוב 1 יחידה חתוך לרבעיםבצל אדום 1 יחידה חתוך לפרוסותאופן ההכנה1. לפזר על הירקות מעט שמן זית ומעט פלפל שחור גרוס2. לחמם היטב את הגריל, להניח את הירקות בשכבה אחת למשך 2-3 דקות ולהפוך לעוד 2-3 דקות.3.להוציא לכלי הגשה שטוח, ולשטח הירקות בכלי.4.לצקת מעל את הרוטב, להמתין כ-10 דקות ולהגיש.ניתן להכין מירקות שונים

רוטב
רוטב עגבניות צ'ילי – קנור שלושת רבעי כוס
שמן זית חצי כוס
חומץ בלסמי או חומץ הדרים שליש כוס
מים 1 כוס

לערבב את כל המרכיבים עד לקבלת רוטב אחיד

חומרים
חציל בינוני 1 יחידה, חתוך לפרוסות בעובי חצי ס"מ
זוקיני 1 יחידה חתוך לפרוסות
פלפל אדום 1 יחידה חתוך לרבעים
פלפל צהוב 1 יחידה חתוך לרבעים
בצל אדום 1 יחידה חתוך לפרוסות

אופן ההכנה
1. לפזר על הירקות מעט שמן זית ומעט פלפל שחור גרוס

2. לחמם היטב את הגריל, להניח את הירקות בשכבה אחת למשך 2-3 דקות ולהפוך לעוד 2-3 דקות.

3.להוציא לכלי הגשה שטוח, ולשטח הירקות בכלי.

4.לצקת מעל את הרוטב, להמתין כ-10 דקות ולהגיש.

ניתן להכין מירקות שונים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר