ישרוטל שמה לב לקפה

הרשת מינתה "נאמני קפה" שנשלחו לקורס בריסטות מקצועי, והם מעבירים את הידע שלהם הלאה לשאר החברים. וכך, כל אחד שמכין היום קפה ברשת ישרוטל, עבר הכשרה מקצועית מיוחדת

ברשת מלונות ישרוטל החליטו, שמאחר שהמודעות לקפה בקרב ישראלים היא כה גבוהה, הרי ככל יתר השירותים שהם מעניקים לאורחים שלהם, גם הקפה שיגישו לאורחים יהיה הטוב ביותר.

הרשת מינתה "נאמני קפה" שנשלחו לקורס בריסטות מקצועי, והם מעבירים את הידע שלהם הלאה לשאר החברים. וכך, כל אחד שמכין היום קפה ברשת ישרוטל, עבר הכשרה מקצועית מיוחדת.

כדי לחזק את מעמד הקפה במלונות ולוודא שה"בריסטות" המכינים את הקפה יהיו מקצועיים ומיומנים, הכריזה רשת ישרוטל על תחרות בריסטה בבתי המלון.
בסוף השבוע נערכו תחרויות חצי הגמר והגמר במלון ישרוטל אגמים באילת, אליהם הגיעו 14 מתמודדים סופיים.

למקום הראשון הגיעה איקבל כיוף מיערות הכרמל אחוזת בריאות וספא, ולמקום השני הגיע שי בורטניק ממלון ישרוטל המלך שלמה. שניהם ייצגו את רשת ישרוטל בתחרות הבריסטה הארצית, שתתקיים מול כל רשתות הקפה המובילות בארץ,

בתמונה: הזוכה איקבל כיוף מקבלת את הפרס מידי סמנכ"ל תפעול מלונות ישרוטל, ליאור רביב. צלם: יניב כהן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר