fbpx

כבדי עוף ותמרים חרוכים

500 ג"ר כבדי עוף6 בצלי שאלוט250 ג"ר תמר ירדן מגולען100 מ"ל יין מרסלהשמן טיגוןכף סוכר חוםמלחפלפל שחור גרוס100 מ"ל יין אדום אופן ההכנה1. מנקים את הכבדים.2. פורסים את הבצלים לפרוסות דקות.3. מחממים מחבת עם שמן, מטגנים את הבצל.4. כשהבצל מזהיב מוסיפים את הכבדים.5. כשהכבדים כמעט מוכנים מוסיפים את התמרים, סוכר חום, מרסלה ויין אדום.6. מוסיפים מלח ופלפל.7. משאירים על אש נמוכה עד שהנוזלים מצטמצמים מעט.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

500 ג"ר כבדי עוף
6 בצלי שאלוט
250 ג"ר תמר ירדן מגולען
100 מ"ל יין מרסלה
שמן טיגון
כף סוכר חום
מלח
פלפל שחור גרוס
100 מ"ל יין אדום

אופן ההכנה
1. מנקים את הכבדים.

2. פורסים את הבצלים לפרוסות דקות.

3. מחממים מחבת עם שמן, מטגנים את הבצל.

4. כשהבצל מזהיב מוסיפים את הכבדים.

5. כשהכבדים כמעט מוכנים מוסיפים את התמרים, סוכר חום, מרסלה ויין אדום.

6. מוסיפים מלח ופלפל.

7. משאירים על אש נמוכה עד שהנוזלים מצטמצמים מעט.



Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר