כבדי עוף מוקפצים ברוטב פורט ורימונים

ל- 4 סועדיםחומרים:16 כבדים טריים2 בצלים לבנים גדולים פרוסים לטבעות 50 גר' חמאה + 50 גר' חמאה (או מרגרינה בטעם חלב) מלח גס + פלפל גרוס 150 גר' מ"ל יין אדום יבש כף סירופ גרנדין (סירופ רימונים)חופן גרעיני רימוןאופן ההכנה:על מחבת חמה ממיסים חמאה, מכניסים את טבעות הבצל, ומאדים מספר דקות. מוסיפים את הכבדים, את המלח והפלפל, ומקפיצים על להבה גדולה עד לרמת העשייה הרצויה.שופכים את כל כמות היין על הכבדים ומצמצמים.ברגע האחרון לפני ההורדה מהאש, מוסיפים את החמאה (להסמכה), ומערבבים כל הזמן .בשנייה האחרונה מוסיפים את גרעיני הרימון ומורידים מהאש.הגשה:מגישים על לחם קלוי – הכבדים יכולים להיות קרים או חמים.

ל- 4 סועדים

חומרים:
16 כבדים טריים
2 בצלים לבנים גדולים פרוסים לטבעות
50 גר' חמאה + 50 גר' חמאה (או מרגרינה בטעם חלב)
מלח גס + פלפל גרוס
150 גר' מ"ל יין אדום יבש
כף סירופ גרנדין (סירופ רימונים)
חופן גרעיני רימון

אופן ההכנה:
על מחבת חמה ממיסים חמאה, מכניסים את טבעות הבצל, ומאדים מספר דקות.
מוסיפים את הכבדים, את המלח והפלפל, ומקפיצים על להבה גדולה עד לרמת העשייה הרצויה.
שופכים את כל כמות היין על הכבדים ומצמצמים.
ברגע האחרון לפני ההורדה מהאש, מוסיפים את החמאה (להסמכה), ומערבבים כל הזמן .
בשנייה האחרונה מוסיפים את גרעיני הרימון ומורידים מהאש.

הגשה:
מגישים על לחם קלוי – הכבדים יכולים להיות קרים או חמים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר