fbpx

כבדי עוף מוקפצים ברוטב פורט ורימונים

חומרים ל- 4 סועדים16 כבדים 2 בצלים לבנים גדולים פרוסים לטבעות 50 גרם חמאה + 50 גר' חמאה מלח גס + פלפל גרוס 150 גר' מ"ל יין אדום יבש כף סירופ גרנדין (סירופ רימונים)חופן גרעיני רימוןאופן הכנהעל מחבת חמה ממיסים חמאה, מכניסים את טבעות הבצל ומאדים מס' דקות מוסיפים את הכבדים, את המלח והפלפל ומקפיצים על להבה גדולה עד לרמת העשייה הרצוייה ,שופכים את כל כמות היין על הכבדים ומצמצמים ,ברגע האחרון לפני ההורדה מהאש מוסיפים את החמאה (להסמכה) ,ומערבבים כל הזמן.בשניה האחרונה מוסיפים את גרעיני הרימון ומורידים מהאש.מגישים על לחם קלוי – הכבדים יכולים להיות קרים או חמים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים ל- 4 סועדים
16 כבדים
2 בצלים לבנים גדולים פרוסים לטבעות
50 גרם חמאה + 50 גר' חמאה
מלח גס + פלפל גרוס
150 גר' מ"ל יין אדום יבש
כף סירופ גרנדין (סירופ רימונים)
חופן גרעיני רימון

אופן הכנה
על מחבת חמה ממיסים חמאה, מכניסים את טבעות הבצל ומאדים מס' דקות

מוסיפים את הכבדים, את המלח והפלפל ומקפיצים על להבה גדולה עד לרמת העשייה הרצוייה ,שופכים את כל כמות היין על הכבדים ומצמצמים ,ברגע האחרון לפני ההורדה מהאש מוסיפים את החמאה (להסמכה) ,ומערבבים כל הזמן.

בשניה האחרונה מוסיפים את גרעיני הרימון ומורידים מהאש.
מגישים על לחם קלוי – הכבדים יכולים להיות קרים או חמים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר