כבדי עוף מוקפצים עם יין אדום

 

חומרים:
1 ק"ג כבדי עוף
1 בצל פרוס
5 כפות שמן קנולה
3/4 כוס יין אדום
1.5 כפית סוכר
1 כפית חרדל
2 כפיות מרק בצל קנור רכיבים טבעיים בלבד
1/2 כפית טימין
מלח
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
מטגנים במחבת חם פרוסות בצל עד להזהבה.
מוסיפים כבדים וממשיכים לטגן עד אשר הכבדים ורודים מבפנים.
מוסיפים יין אדום וסוכר ומצמצמים את הרוטב.
מוסיפים חרדל, מרק בצל קנור, טימין ופלפל ומבשלים כ- 5 דקות נוספות.

הצעת הגשה:
עם פירה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה