ל- 4 מנות/סועדים
חומרים:
8 כבדי עוף
150 גר' בצלים סגולים גדולים
3/4 כוס יין אדום רגיל
150 גר' פטריות שמפניון
פלפל שחור, מלח
½ כפית מרק עוף
100 גר' מרגרינה בטעם חמאה
אופן ההכנה:
לשטוף את הכבדים במים קרים להמליח ולפלפל, ולצלות על האש. לקצוץ את הבצל ולטגן אותו במרגרינה עד קבלת צבע זהוב. להוסיף את הפטריות ולטגן במשך 4 דקות, להוסיף את כבדי העוף, היין ו- ½ כפית אבקת מרק עוף, לבשל 3 דקות נוספות ולהגיש.
ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"