fbpx

כבד עוף בסילאן ותפוחים

החומרים הדרושים1 מנה כבדים מנוקים (כוס לא גדולה בממוצע) מעט שמן זית לטיגון בצל פרוס, פטריות פרוסות קוביות מחצי תפוח חמוץ יין אדום "פירותי" מעט סילאן אופן ההכנהמטגנים את הבצל והפטריות. מוסיפים את הכבדים למחבת, מלח, פלפל שחור עד שהכבד "סגור". מוסיפים את קוביות התפוחים ומטגנים מעט, מוסיפים את היין ומעט סילאן (ככפית לערך) ומסיימים את הטיגון. ניתן להגיש מעל פירה.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

החומרים הדרושים
1 מנה כבדים מנוקים (כוס לא גדולה בממוצע)
מעט שמן זית לטיגון
בצל פרוס,
פטריות פרוסות
קוביות מחצי תפוח חמוץ
יין אדום "פירותי"
מעט סילאן

אופן ההכנה
מטגנים את הבצל והפטריות.

מוסיפים את הכבדים למחבת, מלח, פלפל שחור עד שהכבד "סגור".

מוסיפים את קוביות התפוחים ומטגנים מעט, מוסיפים את היין ומעט סילאן (ככפית לערך) ומסיימים את הטיגון.

ניתן להגיש מעל פירה.


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר