כבד עוף בפורט וגרגרי רימון

 

החומרים:
2 כפות חמאה / שמן
1 בצל פרוס דק
3 שיני שום
500 גר’ כבד עוף נקי
1/2 כוס פורט “יקב הר אודם”
מלח + פלפל שחור

אופן ההכנה:
לטגן בצל חמאה / שמן עד להשחמה, להוסיף שיני שום ולטגן 2 דקות נוספות.
להוסיף כבד ולטגן כדקה, להוסיף פורט “יקב הר אודם” ולצמצם עד שמסמיך.
לבשל 2-3 דקות עד שהכבד מוכן, להוריד מהאש. לתבל עם מלח ופלפל שחור.
לכבוד החגים, ניתן ואף רצוי לקשט בהמון גרגרי רימון.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה