fbpx

כבד עוף צרוב ברוטב ג'ינג'ר תפוז על מצע פירה שורש סלרי

מצרכים ל- 6 סועדיםקילו כבד עוף נקירבע כוס שמן זית1 גבעול טימיןפלפל ומלח גסשורש ג'ינג'ר 2.5 ס"מ2 תפוזים2 ראשי שורש סלרי בגודל בינוני50 גרם מחמאה (חמאה פרווה)אופן ההכנהלהשרות את כבד העוף עם שמן זית, טימין מלח פלפל וג'ינגר מגורר לשעתיים.לקלף את שורש הסלרי ולבשל במים או ציר עוף עד להתרככות, להוציא ולהכניס לתנור ל100 מעלות ל-10 דקות עד להתייבשות.להכניס למיקסר עם המחמאה ליצירת פירה.לקלף את התפוזים להפריד את הפלחים ולחתוך לקוביות. לטגן את הכבד קלות כ- 5-7 דקות עד להשחמה קלה מכל הצדדים במחבת עם כל נוזלי ההשריה.הרכבת המנהלהניח פירה, מעליו כבד ולעטר בקוביות תפוז.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים ל- 6 סועדים
קילו כבד עוף נקי
רבע כוס שמן זית
1 גבעול טימין
פלפל ומלח גס
שורש ג'ינג'ר 2.5 ס"מ
2 תפוזים
2 ראשי שורש סלרי בגודל בינוני
50 גרם מחמאה (חמאה פרווה)

אופן ההכנה
להשרות את כבד העוף עם שמן זית, טימין מלח פלפל וג'ינגר מגורר לשעתיים.

לקלף את שורש הסלרי ולבשל במים או ציר עוף עד להתרככות, להוציא ולהכניס לתנור ל100 מעלות ל-10 דקות עד להתייבשות.

להכניס למיקסר עם המחמאה ליצירת פירה.

לקלף את התפוזים להפריד את הפלחים ולחתוך לקוביות.

לטגן את הכבד קלות כ- 5-7 דקות עד להשחמה קלה מכל הצדדים במחבת עם כל נוזלי ההשריה.

הרכבת המנה
להניח פירה, מעליו כבד ולעטר בקוביות תפוז.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר