fbpx

כבד ציידים

מנה אחת חומרים: 200 גר' כבדי עוף4 עגבניות שרי1 כפית בצל קצוץ8 פטריות שמפיניון1 כף חמאהמלח, פלפל ואגוז מוסקט2 כפות קוניאק1/2 כוס דמיגלאס (ציר בקר) אופן ההכנה:ממיסים כף חמאה במחבת, סוגרים את הכבד, מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מניחים את הכבד בצלחת צדדית. מוסיפים למחבת את הבצל הקצוץ ו– 2 כפות קוניאק ויוצרים שלהבת. מוסיפים את הפטריות ואת הדמיגלאס, נותנים לרוטב להצטמצם, מוסיפים את הכבד ועגבניות השרי והמנה מוכנה. ניתן להגיש על מצע של פירה או אורז.ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מנה אחת


חומרים:
200 גר' כבדי עוף
4 עגבניות שרי
1 כפית בצל קצוץ
8 פטריות שמפיניון
1 כף חמאה
מלח, פלפל ואגוז מוסקט
2 כפות קוניאק
1/2 כוס דמיגלאס (ציר בקר)


אופן ההכנה:
ממיסים כף חמאה במחבת, סוגרים את הכבד, מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מניחים את הכבד בצלחת צדדית. מוסיפים למחבת את הבצל הקצוץ ו– 2 כפות קוניאק ויוצרים שלהבת.
מוסיפים את הפטריות ואת הדמיגלאס, נותנים לרוטב להצטמצם, מוסיפים את הכבד ועגבניות השרי והמנה מוכנה.
ניתן להגיש על מצע של פירה או אורז.




ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר