כדורי ריזוטו עם גבינת מוצרלה רוקפור ועירית בציפוי פנקו

חומרים:200 גר' גבינת מוצרלה מגורדת250 גר' גבינת רוקפור100 גר' עירית קצוצהשני גבעולי טימיןמלח, פלפל, אגוז מוסקט2 שתי כוסות אורז ריזוטו (כחצי ק"ג)5 ביציםחצי כוס שמנת מתוקה3 כפות שמן זית חצי ק"ג פנקו (פירורים יפנים)כלים: סיר לטיגון בשמן עמוק + מגש שטוח אופן ההכנה: לבשל את האורז במים (4 כוסות וחצי מים) ומעט מלח כחצי שעה על אש נמוכה. לסנן ולקרר.להעביר את האורז לקערה ולהוסיף: גבינות (מוצרלה ורוקפור- מפוררות), עירית, ביצים, שמן זית ושמנת. לתבל במלח, פלפל, אגוז מוסקט וטימין.לערבב הכל עד לקבלת תערובת אחידה. לאחר שתערובת התקררה (כחצי שעה במקרר) יש להכין כדורים בינוניים בקוטר 3 ס"מ .יש להכין 4 ביצים טרופות בקערה ואת הפנקו בצלחת שטוחה. לחמם סיר עם שמן עד לכיסוי הכדורים. לפזר את הפנקו על המגש, לגלגל את הכדורים.לטגן בשמן עמוק עד להזהבתם. המלצת השף: להגיש עם רוטב יוגורט או לימון סחוט.www.c-hotels.co.il

חומרים:
200 גר' גבינת מוצרלה מגורדת
250 גר' גבינת רוקפור
100 גר' עירית קצוצה
שני גבעולי טימין
מלח, פלפל, אגוז מוסקט
2 שתי כוסות אורז ריזוטו (כחצי ק"ג)
5 ביצים
חצי כוס שמנת מתוקה
3 כפות שמן זית
חצי ק"ג פנקו (פירורים יפנים)
כלים: סיר לטיגון בשמן עמוק + מגש שטוח

אופן ההכנה:
לבשל את האורז במים (4 כוסות וחצי מים) ומעט מלח כחצי שעה על אש נמוכה. 
לסנן ולקרר.
להעביר את האורז לקערה ולהוסיף: גבינות (מוצרלה ורוקפור- מפוררות), עירית, ביצים, שמן זית ושמנת.
לתבל במלח, פלפל, אגוז מוסקט וטימין.
לערבב הכל עד לקבלת תערובת אחידה.
לאחר שתערובת התקררה (כחצי שעה במקרר) יש להכין כדורים בינוניים בקוטר 3 ס"מ .
יש להכין 4 ביצים טרופות בקערה ואת הפנקו בצלחת שטוחה.
לחמם סיר עם שמן עד לכיסוי הכדורים.
לפזר את הפנקו על המגש, לגלגל את הכדורים.
לטגן בשמן עמוק עד להזהבתם.

המלצת השף:
להגיש עם רוטב יוגורט או לימון סחוט.

www.c-hotels.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר