כדורי שוקולד "פרועים"

לקראת וולנטיין דיי מציעה חברת כרמית מתכון עשיר בשוקולד וקל להכנה

ממיסים שוקולד חלב עם שמן קנולה ובעזרת קיסם או שיפוד טובלים בשוקולד ומניחים על נייר אפייה. צילום אסף אמברם
ממיסים שוקולד חלב עם שמן קנולה ובעזרת קיסם או שיפוד טובלים בשוקולד ומניחים על נייר אפייה. צילום אסף אמברם

אביזרים

קערת ערבוב

שקית ופטיש שניצל

שיפוד או קיסם לטבילה

נייר אפייה

מצרכים

2 חבילות מיקס קוביות בציפוי שוקולד חלב כמו של כרמית

2 חבילות מיקס שוקולד חלב פצפוצי אורז ובוטנים או פצפוצי אורז ואגוזים

150 גרם גבינת שמנת

1 כפית תמצית וניל

60 גרם חמאה מומסת

לציפוי

2 טבלאות שוקולד כמו אגו חלב

2 כפות שמן קנולה

אופן ההכנה

מרסקים את חבילות המיקסים.

מניחים בקערה ושופכים חמאה מומסת ותמצית וניל.

מערבבים עם כף ומוסיפים גבינת שמנת.

מערבבים, מעבירים למקרר ל- 10 דקות, ויוצרים כדורים  פרועים ולא אחידים עם ידיים רטובות.

מעבירים למקפיא לחצי שעה.

ממיסים שוקולד חלב עם שמן קנולה, ובעזרת קיסם או שיפוד טובלים בשוקולד ומניחים על נייר אפייה.

מעבירים למקרר עד להתקשות השוקולד ומגישים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה