כדורי תמרים ופיצוחים ללא תוספת סוכר

למי שאוהבים לנשנש תמרים וחובבי אגוזים ושקדים, "חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית, מציעה לשלב בין השניים במתכון זה - טעים, מלא אנרגיה וקל להכנה

מצפים את הכדורים בקוקוס, בוטנים, גרעיני חמנייה. מכניסים למקרר לשעה וחצי ומגישים
מצפים את הכדורים בקוקוס, בוטנים, גרעיני חמנייה. מכניסים למקרר לשעה וחצי ומגישים. צילום הדס ניצן

מצרכים להכנת הכדורים

400 גרם מחית תמרים ללא תוספת סוכר או תמרים בוואקום

50 גרם אגוזי פקאן טבעיים

50 גרם אגוזי מלך טבעיים

50 גרם שקדים שלמים טבעיים

להכנת הציפוי

5 כפות גרעיני חמנייה קלופים

5 כפות שבבי קוקוס ללא סוכר

5 כפות בוטנים גרוסים

אופן ההכנה

טוחנים את השקדים, אגוזי המלך ואגוזי הפקאן עד לקבלת פירורים.

מכניסים לקערה את התמרים, השקדים והאגוזים הטחונים ומערבבים היטב.

מרטיבים מעט את הידיים ומכינים כדורים בקוטר של כ- 3 ס”מ.

מצפים את הכדורים בקוקוס, בוטנים, גרעיני חמנייה.

מכניסים למקרר לשעה וחצי ומגישים.

(מומלץ לאחסן במקרר).

 

לאתר “חוות דרך התבלינים” בבית לחם הגלילית

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה