כדורי תמרים ופיצוחים ללא תוספת סוכר

מצפים את הכדורים בקוקוס, בוטנים, גרעיני חמנייה. מכניסים למקרר לשעה וחצי ומגישים
למי שאוהבים לנשנש תמרים וחובבי אגוזים ושקדים, "חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית, מציעה לשלב בין השניים במתכון זה – טעים, מלא אנרגיה וקל להכנה

מצרכים להכנת הכדורים

400 גרם מחית תמרים ללא תוספת סוכר או תמרים בוואקום

50 גרם אגוזי פקאן טבעיים

50 גרם אגוזי מלך טבעיים

50 גרם שקדים שלמים טבעיים

להכנת הציפוי

5 כפות גרעיני חמנייה קלופים

5 כפות שבבי קוקוס ללא סוכר

5 כפות בוטנים גרוסים

אופן ההכנה

טוחנים את השקדים, אגוזי המלך ואגוזי הפקאן עד לקבלת פירורים.

מכניסים לקערה את התמרים, השקדים והאגוזים הטחונים ומערבבים היטב.

מרטיבים מעט את הידיים ומכינים כדורים בקוטר של כ- 3 ס"מ.

מצפים את הכדורים בקוקוס, בוטנים, גרעיני חמנייה.

מכניסים למקרר לשעה וחצי ומגישים.

(מומלץ לאחסן במקרר).

 

לאתר "חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר