כדיתא הכשרה עם השף סהר רפאל במושב תימורים חוזרת לפעילות רגילה

לאחר חודש בו הייתה מסעדת "כדיתא" הכשרה בדרום נקודת התרעננות לחיילים, עיתונאים ולתושבי האזור, חוזרת המסעדה לפעילות שוטפת, ומזמינה לעצור להפסקה במשך היום  או בערב עם התפריט של השף סהר רפאל.
המבשל גם במסעדת "כרמים" וזוכה תוכנית הריאליטי המטבח בערוץ 2.

בין המנות בכדיתא:
מנות ראשונות
פלאפל טלה בשר טלה וגרגרי חומוס על סלט קצוץ וטורטיה פריכה בליווי טחינה ירוקה (32 ₪)
שקדי עגל שקדי עגל ופטריות בגריל מוקפצים בשמן זית, שום ויין לבן על קרם ארטישוק (41 ₪)
סלט כדיתא רצועות עוף בציפוי שומשום שחור ולבן על מגוון ירקות ברוטב ויניגרט לימון (41 ₪)

מנות עיקריות

צלע עגל חלב 400 גר' על קרם תפוחי אדמה בקונפי שאלוט ויין אדום (52 ₪)
צלעות טלה על הגריל מוגשות עם סלט עדשים כפרי (84 ₪)
פילה סלמון טרי על פירה שורשים ברוטב קרם עשבי תיבול (81 ₪)

קינוחים
פאדג' שוקולד – קציפת שוקולד בלגי 60% עם כדור גלידה (26 ₪)
פיסטוק סיגר – בצק סיגר ביתי ממולא בפיסטוק טחון (31 ₪)

כשר בהשגחת הרבנות באר טוביה

כדיתא
מושב תימורים
טל. 1700-55-58-56 
א'-ה' 09:00-24:00, ו' 09:00 עד שעה לפני כניסת השבת
מוצ"ש – משעה אחרי צאת השבת עד חצות






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה