כדיתא – מסעדת שף כשרה חדשה במושב תימורים בניצוחו של השף סהר רפאל

מסעדת כדיתא. צילום: פוטו מוריסמסעדת כדיתא הכשרה במושב תימורים, הנמצא בסמוך לצומת קסטינה על כביש 40, מצטיירת כמו מסעדת דרכים העשויה לשרת את המדרימים לאילת או לים המלח. אולם, על אף מיקומה על אם הדרך, היא מציגה תפריט מדויק מידיו של השף סהר רפאל, השף של מסעדת "כרמים" וזוכה תוכנית הריאליטי בערוץ 2, "המטבח".

כדיתא מציעה ארוחות עסקיות במחיר משתלם של החל מ- 45 ₪. לרשות הסועדים הוקם במסעדה החדשה גם חדר אירוח פרטי, המצויד במסך ובמקרן, לאירועים פרטיים או עסקיים באווירה שקטה וייחודית. כמו כן, גינת המסעדה מאפשרת קיום אירועים עד 500 איש, מתפריט המסעדה.

בנוסף לתפריט המנות העשיר, נתנו ב"כדיתא" דגש על תפריט הקינוחים, במקום הוקמה מחלקת קינוחים המנוהלת על ידי שף קונדיטור שיוצר אותם במקום. הקינוח בארוחה ב"כדיתא" הוא חלק מהותי ובלתי נפרד מחוויית הבילוי.

בניגוד מעניין לפסטורלייה, לאווירה הכפרית ולשדות הפלחה הנשקפים מחלונות המסעדה עוצבה המסעדה בתפיסה ובמקצב עירוני. עיצוב המקום בסגנון "רטרו-עכשווי" הוא מזמין ונעים ובקווים בהירים. המטבח פתוח בחלון ענק אל חלל המסעדה, והריהוט משלב בין שולחנות וכיסאות המתאימים לארוחות אינטימיות לבין כורסאות ופינות ישיבה מעוגלות המתאימות למפגשים חברתיים או לקבוצות גדולות.

דוגמאות מתפריט המנות של כדיתא:

מנות ראשונות
פלאפל טלה בשר טלה וגרגרי חומוס על סלט קצוץ וטורטיה פריכה בליווי טחינה ירוקה (32 ₪)
שקדי עגל שקדי עגל ופטריות בגריל מוקפצים בשמן זית, שום ויין לבן על קרם ארטישוק (41 ₪)
סלט כדיתא רצועות עוף בציפוי שומשום שחור ולבן על מגוון ירקות ברוטב ויניגרט לימון (41 ₪)
מנות עיקריות
צלע עגל חלב 400 גר' של צלע עגל חלב על קרם תפוחי אדמה בקונפי שאלוט ויין אדום (52 ₪)
צלעות טלה מקומי על הגריל מוגשות עם סלט עדשים כפרי (84 ₪)
פילה סלמון טרי על פירה שורשים ברוטב קרם עשבי תיבול (81 ₪)
קינוחים
פאדג' שוקולד – קציפת שוקולד בלגי 60% עם כדור גלידה (26 ₪)
פיסטוק סיגר – בצק סיגר ביתי ממולא בפיסטוק טחון (31 ₪)

כדיתא
כשר בהשגחת הרבנות באר טוביה 
מושב תימורים טל. 1700-55-58-56 
א'-ה' 09:00-24:00 ו' 09:00 עד שעה לפני כניסת השבת
מוצ"ש – משעה אחרי צאת השבת ועד חצות






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה