כדי שראש השנה תש"ע יהיה 10 – אוכלים בחוץ

ארוחת חג בקרלטון ת"א – אפשר גם לישון…
מלון קרלטון ת"א, ברמת 5 כוכבים דה לקס מציע חופשה לשני מבוגרים ושני ילדים (3 לילות), כולל הארוחה בערב החג, ב- 1,980 ₪ ללילה על בסיס לינה וארוחת בוקר במסעדת "קרלטון על הים".
ארוחת חג בלבד: למבוגר 375 ₪. לילד בגילאי 4-12 280 ₪ מתחת לגיל 4 ללא תשלום.
ארוחת החג מוגשת במזנון עשיר ומגוון הכולל: סימני החג – תפוח בדבש, ראש של דג, תמרים, רימונים; בר סלטים מעשה ידי השף; מגוון מרקים חמים לאניני טעם; מנות עיקריות הכוללות מבחר של בשרים מובחרים ודגים טריים; מגוון תוספות חמות לבחירה; מזנון קינוחים יצירתי, עשיר ומגוון; יינות מובחרים ושתייה קלה בהגשה אישית.
הארוחה תלווה ע"י השפים של המלון, בהגשה אישית על ידם ובהסבר על מגוון המאכלים 
קרלטון ת"א,  רח' אליעזר פרי 10 ת"א, 5201845/6 -03

פילה בקר ברוטב רימונים - MEATBARפילה בקר ברוטב רימונים ב- MEATBAR
לקראת ראש השנה מציעים במיטבר מנה של פילה בקר טרי (250 גר') ברוטב רימונים. הרוטב מכיל שמנת, ריוחה ורימונים. המנה כוללת תוספת לבחירה: כרובית מטוגנת, צ'יפס, פירה, שעועית ירוקה או סלט ירוק. מחיר המנה: 138 ₪.
MEATBAR תל אביב, שד' חן 52, טל. 03-6956276
MEATBAR הרצליה פיתוח, רח' הסדנאות 4, טל. 09-9546000

פותחים שנה במסעדת באבא יאגה
מסעדת באבא יאגה מציעה סעודת חג חגיגית עם אוכל מסורתי בתיבול פיוז'ן. העלות: 270 ₪ לסועד.
למנות ראשונות מאכלים מסורתיים, כמו גפילטע פיש ומרק עוף עם קרפלעך, לצד סלטים מגוונים, פטה צרפתי, פסטרמת תרנגול הודו, פרוסות רוסטביף צלוי בניחוח רוזמרין ועוד. כמנות בניים יוגשו מחבת פטריות לוהטת ו*קיסלוסלדקוייה" – בשר בקר מבושל ברוטב עגבניות ופרות יער. כמנות עיקריות יוגשו מגוון מנות, למשל פילה ברווז, דג בס, זרקוייה – קדרת בקר עם פטריות ותפוחי אדמה במעטפת בצק ועוד. ולקינוח: פאי תפוחים ביתי עם קצפת אייריש-קרים, פירות העונה, גלידה תוצרת הבית ופונדאנט שוקולד.
Baba Yaga, רח' הירקון 12 תל אביב, טל. 03-5167305

79 ש"ח לארוחת חג במסעדת גרניטה
בין התאריכים ה- 13.09.09 וה- 13.10.09, מסעדת גרניטה מציעה ארוחת חג ב- 79 ₪. ארוחת החג מוגשת כל היום והיא כוללת מנה ראשונה, עיקרית וקינוח. ניתן להזמין ארוחה ב- 89 ₪ הכוללת צלי אנטריקוט או שוק טלה בפירות יבשים.
גרניטה, בית אוכל איטלקי , נמצא על כביש 4, צמוד לחדרה. טל. 6222222 – 04.

ארוחת חג בשרתון תל אביב
סעודות חג מחכות לכם במלון שרתון תל אביב בין התאריכים 18-20.9.09, בניצוחו של השף צ'רלי פדידה במסעדת המלון "קום קום". התפריט יכלול מנות ים תיכוניות, סלטים ובשרים, מנות ילדים וקינוחי קונדיטור. כל סימני החג יוצעו במזנון לסועדים וניתן יהיה לברך באופן עצמאי מסביב לשולחן. כמו כן ניתן יהיה להצטרף לבית הכנסת במלון לתפילה שתלווה על ידי חזן. בהמשך ימי החג, תוכלו להמשיך ולסעוד במסעדה (בימי שבת וראשון), עם תפריטים ברוח ראש השנה וסימני החג. מחירים: בין 210 – 295 ש"ח למבוגר ובין 105 – 148 ש"ח לילד.
מי שמעוניין, יכול גם לקיים את הארוחה בחדר פרטי במחיר 550 ₪ לסועד ו- 275₪ לילד.
להזמנות, טל. 03-5211146/8

ארוחת חג במלונות רשת דן
רשת מלונות דן מציעה מגוון ארוחות ערב ראש השנה של מגוון שפים – כל מלון והשף שלו, ביום שישי, ה- 18 בספטמבר 2009. מחירי הארוחות נעים בין 220 – 455 ש"ח למבוגר ובין 140 – 340 ש"ח לילד בין הגילאים 3 – 12.

ראש השנה בשרתון סיטי טאואר
מסעדת ארוגולה במלון שרתון סיטי טאואר פותחת שולחן עם תפריט גורמה הכולל מבחר סלטים, אנטי-פסטי, עמדת חיתוך בשרים, קינוחים ומנות ילדים.
מחירים לארוחת ערב ראש השנה: לאורחי המלון: מבוגר – 200 ₪, ילד (גילאי 12-3) – 150 ₪. לאורחי חוץ: מבוגר – 300 ₪, ילד (גילאי 12-3) – 225 ₪.
מחירים לארוחת ראש השנה (יום שבת, 19 בספט' – צהריים וערב, ויום ראשון, 20 בספט' – צהריים): מבוגר (אורחי המלון ואורחי חוץ) – 150 ₪, ילד (גילאי 12-3 – אורחי המלון ואורחי חוץ) – 100 ₪.
ניתן להזמין אירועים פרטיים במזנון או בהגשה (מינימום 30 איש) במחיר 360 ₪ לסועד.

הסעודה של מלון דניאל לראש השנה
מסעדת המינגווי במלון דניאל הרצליה, מזמינה אתכם לסעודת חג בניצוחו של השף דודו כהן. על השולחן יפרסו בשר גורמה, תבשילים מהמטבח היהודי ומנות מיוחדות לילדים. הארוחה כשרה בהשגחת הרבנות הראשית הרצליה.
בארוחה יוגשו מגוון סלטים מהמטבח הישראלי, בסגנון המזרח הרחוק, בסגנון צפון אפריקאי, בסגנון אירופאי, מנות פתיחה מהמטבח היהודי ומגוון בשרים.
הארוחה תתקיים בערב ראש השנה, ה- 18 בספטמבר 2009, בשעה 19:00. מחיר לסועד: 300 ₪. לאורחי המלון: 235 ₪. 25% הנחה לילדים עד גיל 12. להזמנות, טל. 09-9528232

ארוחת חג במלון קרלטון תל-אביב
מלון קרלטון מציע ארוחת חג במחיר 375 ש"ח למבוגר ו- 280 לילד בגילאי 4 – 12 (ילד מתחת לגיל 4 ללא תשלום). הזמנה לארוחת החג הינה בתאום מראש ועל בסיס מקום פנוי.
בתפריט: בר סלטים, מגוון מרקים חמים מנות עיקריות הכוללות מבחר של בשרים ודגים, תוספות חמות לבחירה, מזנון קינוחים, יינות מובחרים ושתייה קלה בהגשה אישית.
הארוחה תלווה עלידי השפים של המלון בהגשה אישית על ידם ובהסבר על מגוון המאכלים.
להזמנות, טל. 03-5201845/6

פותחים את השנה בסוהו עם ארוחת ערב חג בניחוח אסייתי
מסעדת 'סוהו', שבראשון לציון תציע בערב החג שולחן חג כהלכתו עם ארוחה חגיגית בניחוח אסייתי וצלחת ברכות מסורתית של כל סימני החג.סנדויץ' סלמון - סוהו
המנות מוגשות למרכז שולחן. בראשונות: מרק בטטה, אגרול טיוואני, פטה כבד עוף ברוטב קרמל בלסמי, קרמל רימונים ויין מוגש בליווי צנימים, סלט נבטים אינדוזי יקיטורי עוף במרינדת קארי על מצע נבטים, נבטי חמנייה, גינג'ר כבוש, פטריות יער, צנונית ועגבניות שרי ברוטב רימונים, למון גראס, צ'ילי, ג'ינג'ר ושמן שומשום, סושי ספייסי טונה למון, קרייזי ססמי, ג'אקי רול וסנדוויץ' סלמון.
בעיקריות: פרוסות אנטריקוט על מצע אורז מוקפץ, פילה בורי ברוטב אגדשי ופטריות, על מצע פירה, פילה פרגית עשוי על הגריל מוגש עם בטטות מזוגגות ברוטב חרדל, דבש וטימין או פאד תאי סוהו (צמחוני).
לקינוח: סורבה, בננה לוטי במייפל מוגש עם גלידת וניל או פאדג' שוקולד תוצרת בית. 
הארוחה כוללת שתייה קלה וחמה, בירות וכוס יין לבן / אדום להרמת כוסית. מחיר לאדם: 200 ₪. ילדים עד גיל 3-  ללא תשלום. גיל 3 עד 10 – 100 ₪. מגיל 10 ומעלה מחיר מלא.
סוהו, רחוב  משה בקר 15 ראשון לציון. טל. 03-9658395


ראש השנה במלון הבוטיק "וילה כרמל"
מלון הבוטיק "וילה כרמל" שבמרכז הכרמל בחיפה, מציע אפשרות לאורחיו ולאורחים מבחוץ, לאכול ארוחת חג מבלי לדאוג לכל ההכנות המתישות ולשטיפת הכלים המייגעת.
תפריט ארוחת החג מורכב בין היתר מגפילטע פיש המוגש על צימס חמוציות, פטה כבד מעוטר בגרעיני רימון וריבת הבית, מרק עוף עם קרעפלך במילוי בשר בקר, צלי בקר בתאנים, כרעיים ברוטב פירות יבשים, פסטייה – מאפה בקר מתקתק ברוטב יין אדום ופירות יבשים. ולקינוח – אגסים ביין אדום – מוגש על מצע קדאיף וגלידת וניל, שטרודל תפוחים ועוד.
הארוחה כוללת משקה קל וכוס יין לסועד.
מחיר הארוחה לאורחי מלון: 220 ₪ למבוגר, 99 ₪ לילד (גיל 3-12)
מחיר הארוחה לאורחים מבחוץ: 250 ₪ למבוגר, 115 ₪ לילד
להזמנות: טל. 04-8375777/8, www.villacarmel.co.il






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה