כיסוני בצק במילוי תרד ובצל ירוק

המכשיר מסדרת מוצרי אפייה Bake it up מקל על החיים במטבח ואיתו גם חובבים וילדים ולא רק מקצוענים יכינן מאפים כמו גיוזה, קלצונה, אמפנדס ובורקס ללא מאמץ. צילום הילה פנחס
מתכון של הילה פנחס לסולתם תוך שימוש במכשיר ידני להכנת כיסוני בצק באופן שווה ומדויק אותו משווקת רשת סולתם

חומרים לבצק

2 כוסות קמח כוסמין או חיטה רגיל או מלא

1/2 כוס שמן זית או שמן חמניות או קנולה

1/2 כוס מים רותחים

1 כפית מלח.

אופן הכנת הבצק

מערבבים בקערה את כל הרכיבים עד יצירת בצק אחיד ונוקשה.

עוטפים בניילון נצמד.

מניחים בטמפרטורת החדר למשך כ-40 דקות.

לשים שוב ומניחים במקרר לעוד 40 דקות.

מוציאים את הבצק מהמקרר.

לשים עד שנעשה גמיש.

מרדדים על משטח מקומח.

באמצעות צד אחד של המכשיר להכנת כיסונים יוצרים עיגול.

מניחים את המלית במרכז הכיסון וסוגרים בלחיצה קלה.

(אפשר גם ידנית או כלי אחר לחיתוך בצק).

 

אופציות למליות

מלית תרד ובצל ירוק

7 מדליוני תרד קפואים

7 גבעולי בצל ירוק כולל החלק הלבן

מעט שמן זית

מלח ומעט פלפל שחור לפי הטעם

מלית תפוחי אדמה

2 כפות שמן קנולה

1 בצל קצוץ דק

2 תפוחי אדמה שלמים בקליפתם

1 צרור פטרוזיליה קצוץ דק

מלח ומעט פלפל שחור לפי הטעם

אופציות להכנת הכיסונים

אפייה בתנור על נייר אפייה.

טיגון במעט שמן זית משני הצדדים.

אידוי במכשיר אידוי.

טיגון בשמן עמוק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר