fbpx

כיסוני גיוזה במילוי בקר וחצילים

16-20 כיסוניםחומרים לבצק1 כוס קמח1 כף שמן1 כפית מלחקורט פלפל לבן370 מ"ל מים רותחיםחומרים למלית250 גרם בשר בקר מאיכות משובחת.1 בצל חתוך לקוביות קטנות6 שיני שום בפרוסות דקיקות.1כף ג'ינג'ר קצוץחצי כפית צילי חריף.חציל קלוי על אש גלויה, מקולף וקצוץ.חצי חציל חתוך לקוביות ומטוגן עד להשחמה.2 כפות כוסברה.2 כפות ריחן טרי.רבע כוס סויהכף מלחאופן הכנת הבצק1.מערבבים את הקמח המלח והשמן, מוסיפים בהדרגה ותוך כדי ערבוב את המים הרותחים ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד וגמיש.2. עוטפים את הבצק ומניחים לקירור בן שעתיים.אופן הכנת המילוי1. מאדים את הבצל עד לשקיפות מוספים את הג'ינג'ר, השום, הצ'ילי והבשר ומערבבים על אש גבוהה כ- 2 דקות.2. מנמיכים את האש ומוסיפים את הסויה, המלח והחציל הקלוי- טועמים ממליחים ומפלפלים על-פי הטעם.3. מקררים את התערובת מעל למסננת ומוסיפים לה את עשבי התיבול הנותרים.הכנת הכיסונים1. יוצרים מהבצק כדורים ומרדדים עד לקבלת עלה בצק דקיק.2. חורצים בבצק עיגולים בעלי קוטר של חמישה ס"מ.3. מניחים במרכז כל עיגול בצק כף וחצי מהמילוי, מצמידים את השוליים אלה לאלה ויוצרים כיסונים.לפני ההגשהמטגנים את הכיסונים עד להזהבה ומגישים עם רוטב צ'ילי חריף-מתוק.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

16-20 כיסונים

חומרים לבצק
1 כוס קמח
1 כף שמן
1 כפית מלח
קורט פלפל לבן
370 מ"ל מים רותחים

חומרים למלית
250 גרם בשר בקר מאיכות משובחת.
1 בצל חתוך לקוביות קטנות
6 שיני שום בפרוסות דקיקות.
1כף ג'ינג'ר קצוץ
חצי כפית צילי חריף.
חציל קלוי על אש גלויה, מקולף וקצוץ.
חצי חציל חתוך לקוביות ומטוגן עד להשחמה.
2 כפות כוסברה.
2 כפות ריחן טרי.
רבע כוס סויה
כף מלח

אופן הכנת הבצק
1.מערבבים את הקמח המלח והשמן, מוסיפים בהדרגה ותוך כדי ערבוב את המים הרותחים ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד וגמיש.

2. עוטפים את הבצק ומניחים לקירור בן שעתיים.

אופן הכנת המילוי
1. מאדים את הבצל עד לשקיפות מוספים את הג'ינג'ר, השום, הצ'ילי והבשר ומערבבים על אש גבוהה כ- 2 דקות.

2. מנמיכים את האש ומוסיפים את הסויה, המלח והחציל הקלוי- טועמים ממליחים ומפלפלים על-פי הטעם.

3. מקררים את התערובת מעל למסננת ומוסיפים לה את עשבי התיבול הנותרים.

הכנת הכיסונים
1. יוצרים מהבצק כדורים ומרדדים עד לקבלת עלה בצק דקיק.

2. חורצים בבצק עיגולים בעלי קוטר של חמישה ס"מ.

3. מניחים במרכז כל עיגול בצק כף וחצי מהמילוי, מצמידים את השוליים אלה לאלה ויוצרים כיסונים.

לפני ההגשה
מטגנים את הכיסונים עד להזהבה ומגישים עם רוטב צ'ילי חריף-מתוק.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר