כל ארוחה חגיגה

רוב המאכלים בספר הם כאלה שכולנו מכירים ואוהבים לאכול, כך שאולי הם לא יגרפו כוכבים ומזלגות של מישלן, אבל יביאו לקריאות הנאה של הסועדים

כל ארוחה חגיגה
מאת דידי דמרר
תצלומים: אבשלום לוי
כנרת בית הוצאה לאור
מחיר מומלץ: 98 ₪


דידי דמרר, שבעבר הייתה שותפה לכתיבת ספר הבישול "פשוט טעים" שהפך ללהיט, חוזרת עם ספר נוסף.
דמרר, אם לשלושה ילדים, נשואה, אדריכלית, מרצה וכותבת, מתוודה כי כבשלנית ביתית יש לה פטנטים וקיצורי דרך העוזרים לה לבשל – מהר ובפשטות.

בספר זה היא חולקת אחדים מסודותיה, ומסייעת בחילוץ מבשלות ומבשלים ממצבים מביכים. כך זוכים פרקי הספר לשמות כמו: ארוחה ל- 30 איש בלי פאניקה, ברביקיו ל- 30 איש, וארוחת אקספרס תחת הכותרת: מה? כבר תשע? בעשר הם באים!!!
זאת לצד ארוחה שילדים אוהבים במיוחד, יום שישי בערב עם חברים, ארוחה בג'קוזי, או ארוחה רומנטית לאור נרות.

רוב המאכלים בספר הם כאלה שכולנו מכירים ואוהבים לאכול, כך שהסיוע בהכנת חזה עוף בסויה ותפוחים, מרק שעועית בסגנון איטלקי, או מאפה חצילים בשכבות, אולי לא יגרוף כוכבים ומזלגות של מישלן, אבל יביא לקריאות הנאה של הסועדים.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר