כמהין – המסעדה החדשה של מלון בית בגליל

מלון הבוטיק בית בגליל משיק מסעדה עצמאית תחת השם מסעדת כמהין בראשות השף דרור דב מרקו, ומציג מנות חדשות, ביניהן:צילום: בועז לביא

גלידי בצל ביין מוסקט במילוי בשר טלה – מורכב משקדי עגל צלויים, חמסת פאפדו, ועשויה בציר טלה מצומצם.

פילה לוקוס עם קינואה בשלושה צבעים – מורכב מסביצ’ה אנטיאס בויניגרט סלק, מעל הפילה מונח סלטון המורכב משילוב של פפאיה ומלון.

סינטה בקר בבצק עלים ותה ירוק – מורכב מנתח סינטה מיושן, ומעליו מפורר תה ירוק יפני.  את נתח הסינטה עוטפים בבצק עלים ומגישים אפוי. רוטב המנה עשוי מבקר ארומטי המורכב מציר בקר מצומצם עם תבלינים כוכבי אניס, מקלות וניל, מקלות קינמון וציפורן.

מלון בית בגליל הוא מלון בוטיק בסגנון טירה ים-תיכונית, הממוקם בגליל העליון בלב יער בירייה, מוקף בחורש טבעי. המלון ממוקם מעל העיר התנכית חצור ומשקיף על ים כנרת ורמת הגולן, במרחק דקות ספורות בלבד מראש פינה וצפת.
המלון בנוי מאבן ירושלמית טבעית ומסביבו מיטב יקבי הבוטיק של ארץ הגליל. בתוך אחוזה בת 26 הסוויטות, נהנים מאירוח ברמה של 5 כוכבים, אוכל גורמה, מתקני ספא, בריכת שחיה, ג’קוזי ועוד

בית בגליל, חצור הגלילית יער ביריה, טל. 04-6808200






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה