כנאפה גבינות

מתכון מיוחד לחג השבועות מבית היוצר של השף גיא פרץ, יועץ קולינרי - מסעדת הגספאצ'ו אשקלון (בכניסה למלון הולידיי אין)

מרתיחים את חומרי הסירופ כ-15 דקות עד לקבלת סירופ סמיך ויוצקים מעל הכנאפה
מרתיחים את חומרי הסירופ כ-15 דקות עד לקבלת סירופ סמיך ויוצקים מעל הכנאפה. צילום בן יוסטר

חומרים למחבת עגולה קוטר 26

400 גרם אטריות קדאיף

50 גרם חמאה

150 גרם גבינת עיזים

2 כפות חמוציות

2 כפות אגוזי מלך

חומרים לסירופ

כוס מים

כוס סוכר

מיץ מחצי לימון

מקל קינמון

ענף נענע או לואיזה

כף ג'ינג'ר חתוך גס

מפוררים את אטריות הקדאיף לחוטים, ומערבבים עם החמאה המומסת
מפוררים את אטריות הקדאיף לחוטים, ומערבבים עם החמאה המומסת. צילום בן יוסטר

אופן ההכנה

ממיסים את החמאה, מפוררים את אטריות הקדאיף לחוטים, ומערבבים עם החמאה המומסת.

מרפדים את המחבת במחצית מהקדאיף.

פורסים את גבינת העיזים לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ.

מסדרים על הקדאיף בצורה אחידה.

מפזרים מעל את החמוציות והאגוזים.

מכסים בשכבה נוספת של קדאיף ומהדקים היטב.

מניחים על להבת הכיריים ומטגנים עד הזהבה כ- 4 דקות.

הופכים בזהירות ומטגנים מהצד השני.

מרתיחים את חומרי הסירופ כ- 15 דקות, עד לקבלת סירופ סמיך.

יוצקים מעל הכנאפה.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה