כנאפה

חומרים:חצי ק"ג איטריות כנאפה300 גר' גבינה ערבית (מושרית במים יום לפני על מנת להוציא את המלח) 200 גר' חמאה מומסת1 ק"ג סוכר1/2 ליטר מים2 מקלות קינמוןמי ורדים או מי זהרפיסטוק חלבי טחוןאופן ההכנה: מפזרים את החמאה המומסת בתבנית אפיה. לאחר מכן, מפזרים שכבה של אטריות הכנאפה מעליה, שכבה נדיבה של הגבינה הממותקת, ומעל לגבינה עוד שכבה של אטריות כנאפה. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום 180 מעלות ואופים עד שהכנאפה מזהיבה.שמים בסיר את הסוכר והמים, ומוסיפים את מקלות הקינמון וכמה טיפות של מי זהר. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. משאירים את הסירופ על האש כ-20 דקות.מוציאים את הכנאפה מהתנור, מוסיפים את הסירופ ומקשטים בפיסטוק חלבי. מחלקים למנות ומגישים חם. דיאנא, מלון גרנד-ניו, שכונת אל מוטראן, נצרת, טל. 077-5156168

חומרים:
חצי ק"ג איטריות כנאפה
300 גר' גבינה ערבית (מושרית במים יום לפני על מנת להוציא את המלח)
200 גר' חמאה מומסת
1 ק"ג סוכר
1/2 ליטר מים
2 מקלות קינמון
מי ורדים או מי זהר
פיסטוק חלבי טחון

אופן ההכנה:
מפזרים את החמאה המומסת בתבנית אפיה.
לאחר מכן, מפזרים שכבה של אטריות הכנאפה מעליה, שכבה נדיבה של הגבינה הממותקת, ומעל לגבינה עוד שכבה של אטריות כנאפה.
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום 180 מעלות ואופים עד שהכנאפה מזהיבה.
שמים בסיר את הסוכר והמים, ומוסיפים את מקלות הקינמון וכמה טיפות של מי זהר.
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
משאירים את הסירופ על האש כ-20 דקות.
מוציאים את הכנאפה מהתנור,
מוסיפים את הסירופ ומקשטים בפיסטוק חלבי.
מחלקים למנות ומגישים חם.

דיאנא, מלון גרנד-ניו, שכונת אל מוטראן, נצרת, טל. 077-5156168

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר