כנאפה

חומרים לארבעה מנותרבע קילו אטריות קדאיף100 גרם שומן- חמאהמרגרינה (מומס)350 גרם גבינת ריקוטה בלי מלחסירופכוס סוכרכוס מים כפית מי ורדים(לפי טעם)אופן הכנהלסירופמרתיחים את הסוכר עם המים עד לקבלת סירופ לקראת סיום מוסיפים את מי הורדים לפי הטעם הרצוי.לכנאפהבמחבת בגודל הרצוי(מומלץ קוטר 26) יוצקים את השומן ומעליו משטחים את אטריות הקדאיף. את האטריות יש להדק לתחתית כך שהשומן יעלה מעל ויכסה את האטריות. מעל הקדאיף מסדרים את הגבינה בצורה אחידה ומניחים על הגז על אש בינונית. בזמן שהכנאפה מתבשל על הגז יש לסובבו כך שהבישול יתפוס בכל מקום כ- 10-15 ד'. לאחר בישול הכנאפה הופכים את הכנאפה על מחבת או כל משטח בגודל הרצוי כך שהגבינה תמצא בתחתית.יוצקים את הסירופ שהכנו מעל הכנאפה ומגישים.

חומרים לארבעה מנות
רבע קילו אטריות קדאיף
100 גרם שומן- חמאהמרגרינה (מומס)
350 גרם גבינת ריקוטה בלי מלח

סירופ
כוס סוכר
כוס מים
כפית מי ורדים(לפי טעם)

אופן הכנה
לסירופ
מרתיחים את הסוכר עם המים עד לקבלת סירופ לקראת סיום מוסיפים את מי הורדים לפי הטעם הרצוי.

לכנאפה
במחבת בגודל הרצוי(מומלץ קוטר 26) יוצקים את השומן ומעליו משטחים את אטריות הקדאיף.

את האטריות יש להדק לתחתית כך שהשומן יעלה מעל ויכסה את האטריות. מעל הקדאיף מסדרים את הגבינה בצורה אחידה ומניחים על הגז על אש בינונית.

בזמן שהכנאפה מתבשל על הגז יש לסובבו כך שהבישול יתפוס בכל מקום כ- 10-15 ד'.

לאחר בישול הכנאפה הופכים את הכנאפה על מחבת או כל משטח בגודל הרצוי כך שהגבינה תמצא בתחתית.

יוצקים את הסירופ שהכנו מעל הכנאפה ומגישים.



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר