כנס בקרת איכות לבכירים בתעשיית המזון והאריזה יתקיים החודש

בכנס שיערך ב-10/5 במעבדות מילודע יוצגו מגמות ובדיקות חדשות בתחום האלרגיה לסוגי מזונות שונים

מעבדות מילודע מקבוצת מילואות מארחות בכירים בתחום המזון בכנס שיערך ב-10 במאי 2006.
במסגרת הכנס יציגו מומחים מהארץ ומחו"ל מגמות וחידושים בתחום בקרת האיכות במזון, אבטחת איכות, חידושים בתקינת מזון, זיהוי חיידקים ככלי עזר לבקרת איכות וחומרים אלרגניים במזון.

"ימי העיון שאנו מקיימים פעמיים בשנה הם הזדמנות מצוינת לפגוש את יצרני המזון המובילים ולהציג בפניהם ידע עדכני ובדיקות חדשות" אומר אבנר שי, מנהל השיווק של מעבדות מילודע ומוסיף, "אחד מערכי הליבה של מעבדות מילודע הוא פיתוח והצעת בדיקות עדכניות".

ב- 1 במאי נכנס לתוקפו חוק בינלאומי חדש אשר מחייב את היצרנים לסמן על גבי האריזה את מרכיבי המוצר כולל פירוט תוספי המזון וכל שאר המרכיבים אשר עשויים לגרום לתופעות לוואי.

ברטינה טינטש, מקרו-ביולוגית מחברת סיאט ביו דיאגנוסטיקה, תרצה בכנס על אלרגיות ובקרת אלרגניים. טינטש תציג את הסיכונים שבדבר, כיצד ניתן לזהות שאריות של חומרים במזון שגורמים לאלרגיה (חלב, ביצים, בוטנים, חיטה, סויה) ומהן פעולות המנע שמספקת כיום תעשיית המזון.

מילודע מקבוצת מילואות הנה חברה מסחרית ובה שלוש מעבדות לבקרת איכות: כימית, ביולוגית, וטרינרית, בתחומים: מזון, מים, התקנים רפואיים, קוסמטיקה, וטרינריה וחקלאות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר