כנס השוק המקצועי – 2006 FS – יתקיים ב-17 בינואר 2006

הכנס ישמש כבמה מקצועית לדיון והצגת נושאים רלוונטים להתמודדות היומיומית של השוק המקצועי, תוך מתן דגש לתכנים והצגת ידע בינלאומי

חברת אקספרו בשיתוף חברת פודלוג, יקיימו את הכנס הארצי השנתי השני של ענף ההסעדה "השוק המקצועי – 2006 FS", ב–
17 בינואר 2006, במלון כפר המכביה, רמת גן.

הכנס ישמש כבמה מקצועית לדיון והצגת נושאים רלוונטים להתמודדות היומיומית של השוק המקצועי, תוך מתן דגש לתכנים והצגת ידע בינלאומי.
בכנס ישתתפו מרצים בכירים מהארץ ומחו"ל וידונו בו היבטים ניהוליים ומקצועיים המתייחסים לעולם התוכן של הספקים, הלקוחות ונותני השירותים בשוק ההסעדה המקצועי.

בין הנושאים שידונו בכנס:
מגמות פיתוח בענף המסעדות
המאבק על נתח הקיבה של הצרכן – צריכה מחוץ לבית והשפעתה על הענף
השלכות ההפרטות על ענף ההסעדה
מגמות קולינריות בעולם
אינטראקציה בין התעשייה ללקוחות
חווית האכילה בחברות ההסעדה
חדשנות בענף ההסעדה
מה צריך לדעת כשרוכשים ציוד מקצועי?
שימור עובדים וניהול משאבי אנוש
חשיבה יצירתית בענף ההסעדה
היבטים שונים בניהול העסק

הכנס מיועד למנהלים ובעלי תפקידים מהמגזרים השונים בשוק המקצועי, כולל יצרני מזון וספקים, חברות הסעדה, מסעדות, קייטרינג , בתי מלון, בתי קפה, ספקי ציוד ושירותים לענף, שפים, יועצים קולינרים, טכנולוגים ומהנדסי מזון.

על חברי ועדת ההיגוי לאירוע נמנים: חיים שפיגל – חברת מלונות דן – יו"ר הכנס, רון אנטונובסקי – נתיב יועצים, רונן ארדיטי – איגוד המסעדות, ציון בלס – שטראוס עלית AFH, נדב ברגר – פודלוג, רביב ברוקמאיייר – בונז'ור, ענת גבריאל – יוניליוור ישראל, צביקה גולדשטיין – איגוד תעשיות המזון, עפרה גנור – איגוד המסעדות, אסף גרינברג – דומינוס פיצה, אודי דורון – ארקפה, רון לפיד ,יועץ לענף ההסעדה, איריס פיין – תנובה שף, שלומי צדיקי – קוקה- קולה ישראל, איילת רוזן – נסטלה פודסרוויס, שמעון שובל – נורקייט, אבי שטייניץ – שף.

לצד הכנס תתקיים תצוגה מקצועית של הענף, בה ייטלו חלק חברות וארגונים, ספקים ונותני שירותים.

מידע נוסף אודות הכנס ותוכנו ניתן למצוא באתר www.expro.co.il/fs2006

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר