fbpx

כנפיים ברוטב פובידל [שזיפים שחורים]

אופן הכנת הכנפיים:יש לאפות את הכנפיים 30 דקות בתנור [220 מעלות].בעת ההגשה יש לטגן את הכנפיים [12 חצאי כנפיים] בשמן עמוק כ-7 דקות.בתום הטיגון – מעבירים את הכנפיים המטוגנות לקערת ערבוב מנירוסטה.מוסיפים מצקת [100cc] של רוטב פובידול [הרוטב בטמפרטורת החדר]. מערבבים בהקפצה עד לעיטוף הכנפיים ברוטב.מתכון להכנת רוטב פובידול לכנפיים: חומרים:1/2 ק"ג ריבת שזיפים מסוג פובידול1/3 ליטר מים רתוחים עם כף וחצי מרק דגש – מעורבבים ומצוננים20 גרם פלפל שאטה גרוםאופן ההכנה:כאשר המרק מצונן, מוסיפים לריבה אותו ואת השטה.מערבבים היטב.ניתן לשמור במקרר עד שבוע ימים.אופן ההגשה:מניחים במרכז הצלחת חופן בינוני של עלי חסה.מסדרים את חצאי הכנפיים מסביב לחסה בסדר אקראי ניתן לפזר שומשום קלוי מעל הכנפיים בעת ההגשהרשת מסעדות אל גאוצ'ו – גריל דרום אמריקאי
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

אופן הכנת הכנפיים:
יש לאפות את הכנפיים 30 דקות בתנור [220 מעלות].
בעת ההגשה יש לטגן את הכנפיים [12 חצאי כנפיים] בשמן עמוק כ-7 דקות.
בתום הטיגון – מעבירים את הכנפיים המטוגנות לקערת ערבוב מנירוסטה.
מוסיפים מצקת [100cc] של רוטב פובידול [הרוטב בטמפרטורת החדר]. מערבבים בהקפצה עד לעיטוף הכנפיים ברוטב.

מתכון להכנת רוטב פובידול לכנפיים:
חומרים:

1/2 ק"ג ריבת שזיפים מסוג פובידול
1/3 ליטר מים רתוחים עם כף וחצי מרק דגש – מעורבבים ומצוננים
20 גרם פלפל שאטה גרום

אופן ההכנה:
כאשר המרק מצונן, מוסיפים לריבה אותו ואת השטה.
מערבבים היטב.
ניתן לשמור במקרר עד שבוע ימים.

אופן ההגשה:
מניחים במרכז הצלחת חופן בינוני של עלי חסה.
מסדרים את חצאי הכנפיים מסביב לחסה בסדר אקראי
ניתן לפזר שומשום קלוי מעל הכנפיים בעת ההגשה

רשת מסעדות אל גאוצ'ו – גריל דרום אמריקאי

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר