כנפי עוף ברוטב סויה

 

חומרים
כנפי עוף חצי ק"ג – חתוכים לשניים ללא קצוות
שמן זית רבע כוס
רוטב סויה קנור – חצי כוס
יין אדום יבש – חצי כוס
דבש – שליש כוס
ג'נג'ר טרי מרוסק – 1 כף
שום טרי כתוש – חצי כפית
שומשום קלוי – שליש כוס
פלפל שחור גרוס – חצי כפית

אופן הכנה
1. לערבב בקערה את כל החומרים למעט הכנפיים עד לקבלת תערובת אחידה.

2. להוסיף את הכנפיים לקערה ולהשהות כשעתיים.

3. לחמם תנור לטמפ' 200°C ולצלות את הכנפיים במשך 20 דקות עד לקבלת צבע חום.

4. לכסות את הכנפיים בניר אלומניום ולהחזיר לעוד 20 דקות לתנור בטמפ' 150 מעלות, להוציא, לצקת רוטב על הכנפיים ולהגיש.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה