כנפי עוף ברוטב סויה

חומריםכנפי עוף חצי ק"ג – חתוכים לשניים ללא קצוות שמן זית רבע כוסרוטב סויה קנור – חצי כוסיין אדום יבש – חצי כוסדבש – שליש כוסג'נג'ר טרי מרוסק – 1 כףשום טרי כתוש – חצי כפיתשומשום קלוי – שליש כוספלפל שחור גרוס – חצי כפיתאופן הכנה1. לערבב בקערה את כל החומרים למעט הכנפיים עד לקבלת תערובת אחידה.2. להוסיף את הכנפיים לקערה ולהשהות כשעתיים.3. לחמם תנור לטמפ' 200°C ולצלות את הכנפיים במשך 20 דקות עד לקבלת צבע חום.4. לכסות את הכנפיים בניר אלומניום ולהחזיר לעוד 20 דקות לתנור בטמפ' 150 מעלות, להוציא, לצקת רוטב על הכנפיים ולהגיש.

חומרים
כנפי עוף חצי ק"ג – חתוכים לשניים ללא קצוות
שמן זית רבע כוס
רוטב סויה קנור – חצי כוס
יין אדום יבש – חצי כוס
דבש – שליש כוס
ג'נג'ר טרי מרוסק – 1 כף
שום טרי כתוש – חצי כפית
שומשום קלוי – שליש כוס
פלפל שחור גרוס – חצי כפית

אופן הכנה
1. לערבב בקערה את כל החומרים למעט הכנפיים עד לקבלת תערובת אחידה.

2. להוסיף את הכנפיים לקערה ולהשהות כשעתיים.

3. לחמם תנור לטמפ' 200°C ולצלות את הכנפיים במשך 20 דקות עד לקבלת צבע חום.

4. לכסות את הכנפיים בניר אלומניום ולהחזיר לעוד 20 דקות לתנור בטמפ' 150 מעלות, להוציא, לצקת רוטב על הכנפיים ולהגיש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר