כרוב מאודה

חומרים:1 ראש כרוב2 כפות רסק עגבניותכף אבקת מרק עוף2 כפות סוכר1/2 כפית מלח2 בצלים קצוצים2 כוסות מיםאופן ההכנה:מזהיבים את הבצל הקצוץ בסיר עם מעט מאוד שומן.מוסיפים מים, רסק ואת כל התבלינים.חותכים את הכרוב לפרוסות ומוסיפים לסיר.מבשלים יחד כשעה.

חומרים:
1 ראש כרוב
2 כפות רסק עגבניות
כף אבקת מרק עוף
2 כפות סוכר
1/2 כפית מלח
2 בצלים קצוצים
2 כוסות מים

אופן ההכנה:
מזהיבים את הבצל הקצוץ בסיר עם מעט מאוד שומן.
מוסיפים מים, רסק ואת כל התבלינים.
חותכים את הכרוב לפרוסות ומוסיפים לסיר.
מבשלים יחד כשעה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר