כריך אבוקדו

 

מרכיבים לסלט אבוקדו:
1 אבוקדו בשל חתוך לקוביות
1/2 בצל חתוך לקוביות
1 פלפל אדום
שמן זית
לימון
בזיליקום טרי
מלח ופלפל שחור
1 כפית מיונז לייט
עגבניה

לחם שיפון או דגנים

אופן הכנת סלט האבוקדו – ניתן להכין ערב קודם:
מזהיבים במעט שמן זית את הבצל עד הזהבה ומצננים.
צולים בתנור את הפלפל האדום, עד אשר קליפתו משחירה.
מצננים בתוך קופסה סגורה ומקלפים את הפלפל.
חותכים לרצועות.
מערבבים את קוביות האבוקדו, הבצל , הפלפל הקלוי, רצועות בזיליקום.
מתבלים בשמן זית, לימון, מלח ופלפל שחור.

אופן הכנת הכריך:
מורחים את פרוסות הלחם במעט מיונז לייט.
מניחים כ-2 כפות מסלט האבוקדו,
ומעל פרוסות עגבניה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה