כריך איטלקי אפוי

גבטה – 3 יחידותריקוטה או ריקוטה פלפליםחציל חתוך לפרוסות וצלוי בש.זיתפלפלים אדומים חתוכים לפרוסות ומטוגנים בש.זיתחב עלי בזיליקוםקשיו קלוי3 שיני שום קצוצות ומטוגנותחומץ בלזמישמן זיתמלח/פלפלהכנהחותכים את הכריך לשנים, ומורחים את הריקוטה, מניחים מעל פלפלים,חצילים, עלי בזיליקום, קשיו, מזליפים חומץ בלזמי, ומתבלים, מכניסים לתנור ל-10 דקות על חום גבוה.


גבטה – 3 יחידות
ריקוטה או ריקוטה פלפלים
חציל חתוך לפרוסות וצלוי בש.זית
פלפלים אדומים חתוכים לפרוסות ומטוגנים בש.זית
חב עלי בזיליקום
קשיו קלוי
3 שיני שום קצוצות ומטוגנות
חומץ בלזמי
שמן זית
מלח/פלפל

הכנה
חותכים את הכריך לשנים, ומורחים את הריקוטה, מניחים מעל פלפלים,חצילים, עלי בזיליקום, קשיו, מזליפים חומץ בלזמי, ומתבלים, מכניסים לתנור ל-10 דקות על חום גבוה.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר