כריך איטלקי אפוי

 


גבטה – 3 יחידות
ריקוטה או ריקוטה פלפלים
חציל חתוך לפרוסות וצלוי בש.זית
פלפלים אדומים חתוכים לפרוסות ומטוגנים בש.זית
חב עלי בזיליקום
קשיו קלוי
3 שיני שום קצוצות ומטוגנות
חומץ בלזמי
שמן זית
מלח/פלפל

הכנה
חותכים את הכריך לשנים, ומורחים את הריקוטה, מניחים מעל פלפלים,חצילים, עלי בזיליקום, קשיו, מזליפים חומץ בלזמי, ומתבלים, מכניסים לתנור ל-10 דקות על חום גבוה.







היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה