כריך ביצה בקן בנוסח איטליה עם נקניק מורטדלה

המתכון מוצע ע"י מעדני מזרע לרגל חגיגות חודש איטליה המתקיימות במהלך נובמבר 2016 ברשת טיב טעם

כריך ביצה בנוסח איטלקי
כריך ביצה בנוסח איטלקי, סגנון עמית פרבר צילום רונן מנגן
 

חומרים ואופן ההכנה:

מורחים 2 פרוסות לחם קסטן ב-2 כפות מיונז אמיתי.

יוצרים חור מעוגל במרכזה של אחת הפרוסות בעזרת קורצן עוגיות.

מניחים על הפרוסה השנייה 3 פרוסות מורטדלה כמו של מזרע, 2 פרוסות עגבנייה ו-2 עלי חסה.

מניחים על החסה עוד 3 פרוסות מורטדלה ומעל את פרוסת הלחם עם החור, כשהצד המרוח במיונז כלפי מטה.

שוברים ביצה לתוך החור.

מכניסים לטוסטר ולא לוחצים – כעבור דקה הביצה תתייצב ותתמקם בתוך הלחם.

לוחצים מעט בתוך הטוסטר ומגישים מיד.

עוד מתכונים עם מוצרי מזרע

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה