רכיבים:
2 פרוסות לחם דגנים (בלנדוור אנו משתמשים בלחם מחמצת ללא חומרים משמרים וללא משפרי אפייה).
1 אבוקדו קטן
3 פרוסות גבינה צפתית 5% בעובי של 1 ס"מ
כמה פרוסות עגבנייה לפי הטעם
כמה פרוסות מלפפון לפי הטעם
טבעות בצל ירוק
נענע קצוצה
אופן ההכנה:
מורחים על כל פרוסה כחצי אבוקדו טרי.
מניחים את פרוסות הגבינה.
מעל מניחים פרוסות עגבנייה, מלפפון וחסה כך שיכסו את כל פרוסת הלחם.
מפזרים בצל ירוק קצוץ ונענע – בנדיבות.
סוגרים את הכריך.