כריך טונה מעושנת וגבינת שמנת

מתכון של שף מאיר אדוני לסטארקיסט. עשוי בלחמנייה, בייגל או פרעצל איכותיים יחד עם גבינת שמנת, טונה מעושנת, אבוקדו, בצל ירוק ומלפפון

פשוט מורחים את הגבינה ומרכיבים את הכריך. צילום שני הלוי
פשוט מורחים את הגבינה ומרכיבים את הכריך. צילום שני הלוי

חומרים

לחמנייה, בייגל או פרעצל – סוד הכריך טמון באיכות רכיב זה

גבינת שמנת

1 קופסת טונה מעושנת כמו של סטארקיסט

בצל ירוק

אבוקדו

מלפפון

אופן ההכנה

פשוט מורחים את הגבינה ומרכיבים את הכריך.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה